HÖSTREDO

Instagram: Idasvensssonn

VÄNNER!

I tisdags berättade jag för er att jag har jobb på ICA veckan ut och att jag sen hade planerat att vara ledig till jag har hittat ett nytt jobb. Den meningen skrev jag med bultande hjärta och panik över att eventuellt vara arbetslös om 1 ynka vecka. För en som har jobbat varje sommar sen hon var 13 och varann helg sen hon var 15 så var det ett extremt konstigt scenario att föreställa sig, det här med att inte ha ett jobb.

Jag har varit så stressad över jobbsituationen och över att inte veta alls hur hösten ska se ut men igår så fick jag ett efterlängtat besked. På måndag börjar jag på Lindström och Sonden och har jobb där december ut. Äntligen kan jag andas igen. Jag fick jobbet jag verkligen ville ha och jag ser så mycket framemot mina arbetsuppgifter, att få träffa mina nya kollegor och för att få rutiner i vardagen med jobb, träning och kompishäng. Wow, livet är verkligen fantastiskt.

Tacksamhet, lugn och förväntan. I got this.

Jag riktigt känner i hela kroppen att jag är precis där det är menat att jag ska vara. Igår drog dessutom volleybollen igång igen efter ett alldeles för långt uppehåll, som jag älskar den sporten. Och jäklar vilken utveckling vi har gjort. Alla har höjt sig sen förra året och det är så kul att se. Själv märker jag att jag personligen kom in i spelet mycket snabbare detta året än förra, och jag är SÅ stolt att se att mina hoppservar som jag kämpade med förra säsongen, sitter.

Jag känner mig så pirrig och bubblig och taggad på allt vad livet har att erbjuda. Jag har en G-R-Y-M höst framför mig och jag är mer än redo!

Gillar

Kommentarer