HELGFRUKOST & KICK-ASS LÄSTIPS!

Godmorgon (god eftermiddag?) vänner!

Jag har fått in så himla härliga helgrutiner på sistone och idag var inget undantag. Börjar min morgon hos en favorit innan jag kör hem till mig där jag dukar upp fint på uteplatsen, lagar äggröra, kokar kaffe och häller upp apelsinjuice i ett vinglas. Under tiden jag äter brukar jag läsa och idag blev det Elaine Eksvärds bok om retorik ,"Snacka Snyggt" heter den. Read it, om ni vill ha kick-ass tips på hur man håller presentationer, argumenterar på ett vinnande vis och hur man borde göra för att få folk att tycka som en.

Tycker inte ni det är häftig när man verkligen märker hur mycket man har förändrats under ett år? För ett år sen stressade jag sönder med volleyboll/skola/helgjobb/UF samtidigt som jag festade för mycket och mådde faktiskt inte alls bra.

Nu känner jag mig lugn och har ett helt annat perspektiv på saker och ting. Som jag skrev igår känner jag mig inte helt på topp, men jag inser att livet går i vågor och att det är helt normalt att vara lite låg då och då.

WELL, nu är jag glad iallafall och ska strax ge mig ut på ännu en PW i det fina vädret. Därefter är planen att jag ska på fotboll med mi padre innan jag spenderar kvällen med Emma. Låter ganska top va?

Vänner, jag hoppas att ni får en superfin lördag vad än ni ska hitta på - puss!

Gillar

Kommentarer

zaragranberg
zaragranberg,
Gud så mysigt!
nouw.com/zaragranberg