FRUKOST OCH MÅNDAGSPLANER

Godmorgon vänner! Hoppas att allt är bra med er, här är det toppen. Vaknade lite innan 8 till solsken och blå himmel. Underbart! I lördags berättade jag för er att jag hade tänkt köra en rawfood-dag och det gick faktiskt superbra. Magen kändes lugn och fin och inte alls sådär uppblåst som den kan kännas ibland.

Men även om magen kändes bra, så tror jag inte att det är något för mig. Under sommaren kan det nog gå i för sig, men under de resterande 10 månaderna hade jag saknat att få i mig varm mat speciellt eftersom jag är så frusen. Självklart kan jag tänka mig att byta ut vissa måltider mot rawfood då och då, men 100% raw tänker jag inte bli.

Igår blev inte många knop gjorda. Först sov jag länge för att sedan förflytta mig till soffan. Runt 4-tiden blev jag rastlös till tusen och gick ut på en PW i det fina vädret. Därefter drack jag mest te, spelade sällskapsspel och åt söndagsmiddag innan jag slocknade i sängen runt 10.

Idag däremot, har jag hela dagen välplanerad framför mig. Känns väldigt skönt att bli produktiv igen. Väla, gym och ett möte ska bockas av innan jag sätter mig ner och planerar för resten av veckan. Tänkte även pyssla ihop en visionboard med målbilder ikväll men vi får se om tiden räcker till.

Nu ska jag göra mig redo för Väla, puss!

Gillar

Kommentarer