FORZA DAG 2

Hej vänner!

Allt bra med er? Här är det toppen och jag har precis satt i mig middag efter dag två på forza-kickoffen. Efter två dagar i rad med lax varierade jag mig idag med lite kyckling istället, så gott!! Är ganska slut i huvudet efter alla nya intryck man har fått under dagen. Idag hade vi två föreläsningar - först en av Daniel som pratade om marknadsföring och sedan en av Blerim som pratade on nätverkande. Superinspirerande och intressant!

Efter föreläsningarna fick vi fortsätta att arbete med våra egna affärsplaner samt marknadsföringsstrategier. Superviktigt att tänka till HUR exakt man ska genomföra sina ideér. Mitt nästa actionsteg blir att sätta ihop en "provgrupp" och genomföra ett första gruppträningspass! Spännande men läskigt...

Well - lite träning ska också hinnas med och idag står rygg och biceps på schemat. Älskar att köra rygg så jag är galet taggad!! När jag kör rygg brukar jag köra varannan övning för lats och varannan för övre rygg. Cirka 3 övningar på varje innan jag avslutar med en för biceps.

Gillar

Kommentarer