EMAX AMBASSADÖRSUTBILDNING @ÖREBRO

Oooooch där var det helg igen!

VAR TAR TIDEN VÄGEN? Denna veckan har gått supersupersupersnabbt och om jag skulle betygsätta den får den 5 av 5 stjärnor. Och vet ni vad det bästa är?? Att den inte ens är slut än, utan jag har hela helgen planerad med massor kul. Dagen började på absolut bästa sätt, med en pigg Ida och frukost hos farmor följt av en kort lektion i marknadsföring.

Kvart i tolv gick tåget mot Göteborg och preppade med Nocco, naturgodis och matteböckerna spenderade jag och Mikis två produktiva timmar innan vi hoppade av och hopppade på nästa tåg som nu ska ta oss till Örebro. Om cirkus tre timmar är vi framme och då väntar en helg med ambassadörsutbildning för Emax. Emax är då det nätverk som arrangerar entreprenörskaps-eventet jag var på en vecka i somras i Göteborg. Grymmaste initiativet och jag är så stolt över att nu vara ambassadör för det.

Ikväll väntar häng med de andra ambassadörerna innan vi drar igång imorgonbitti med planering och brainstorming kring olika meetups med syfte till att skapa ett starkare alumni-nätverk. Galet peppad. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska plocka upp matteböckerna eller skriva lite till på gymnasiearbetet.... Pest eller kolera om ni frågar mig. Mer uppdatering är att vänta i helgen, puss!

Gillar

Kommentarer