Dop, 30årsfest och 10årsdrömmar

Glad söndag på er, hörreni!

Hur har din helg varit? Min har varit fin, tackar som frågar. Fredagen var en deppig dag, trots solsken men som tur var så var deppigheten som bortblåst igår när det vankades 30års-fest för Alex och dop för lilla Pelle, min kusin Mys barn.

Stunden i kyrkan var så himla fin och jag blev så stolt när jag såg My. Jag och My är lika gamla och har växt upp sida vid sida och igår blev det så himla tydligt hur mycket vi båda har växt och det faktum att vi faktiskt är vuxna nu. Pelle är helt fantastiskt söt, och han charmade hela publiken med sitt skratt när det var dags att doppa huvudet i dopfunten. Aldrig har jag sett sen gladare bebis.

Efter dop och tårta och en två timmars powernap bredvid mitt hjärta var det dags att åka till Helsingborg och Alexs 30årsfirande. Jag är så otroligt tacksam över att jag får ha denna fantastiska människa i mitt liv, hennes energi är så ödmjuk och inspirerande och det går inte att lämna ett samtal med henne utan att må lite bättre.

Mellan oss skiljer det 10 år och när hennes pappa höll tal till hennes ära tog jag mig en funderare på vad jag vill känna, ha upplevt och vem jag vill vara när det är dags att skåla in min trettioårsdag. Efter middag och vin och GT drog jag vidare och mötte upp ett gäng vänner för äppelkaksshot och häng innan jag fick skjuts hem av Johan och därefter somnade sött.

Idag är det söndag och jag har kollat fotboll, solat och nu väntar grille. Imorgon är det en ny vecka - och det är himla härligt! Vad ser du mest framemot i nästa vecka?

När jag står där omringad av vänner, i klackar eller barfota. Med utsikt över en stad i solsken som aldrig verkar sova eller en ö mitt ute i det stora blå. När vi skålar i Prosecco eller apelsinjuice, när vi skålar för mina trettio år i livet. Vem vill jag vara då? Vilka erfarenheter vill jag ha i min ryggsäck? Vilka resor, möten, människor vill jag ska ha format mig då? Vart vill jag vara och vart vill jag vara påväg? Vilket avtryck vill jag ha gjort?

Gillar

Kommentarer