DAGENS EVENT, FÖRELÄSNING OCH INSIKT

Godkväll vänner!

Hoppas att dagen har varit snäll och att solen har skinit på er. Mitt humör är som en jäkla berg-och-dal-bana för tillfället - ena sekunden är det sol, enhörningar och sockervadd, nästa sekund lipar jag över att studenten är så nära och så läskig. Ja ni - 24 dagar ifrån vuxenlivet är inte alltid en dans på rosor.

Hur som helst så gick gårdagen finfint mellan lipandet, jag fick gjort det som skulle blir gjort och tentan gick superbra. Därpå hann jag med att träffa favoriten en snabbis på eftermiddagen vilket gjorde mig så glad, fasen vad jag tycker om honom.

Sidonot; någon som kollar Biggest Loser? Atm så tävlar deltagarna om immunitet. Under 14 lock ligger 13 bakelser och 1 immunitet. Varje gång man lyfter på ett lock måste man äta innehållet samtidigt som programledaren berättar hur många kalorier respektive bakelse innehåller. Alltså jag blir förbannad. Här har vi människor som kämpar varje dag med att göra hälsosamma val, och sen ställs de inför en sån här tävling? Ät bakelser eller riskera att åka ut. Är inte detta helt jävla idiotiskt? Tävlingen avslutas av programledaren med orden "Jadu, Pontus, nu har du fått i dig 2770 kalorier, och du vet ju hur många timmar på cykeln detta innebär". ALLTSÅ VAD ÄR FELET?

Över till något roligare; igårkväll anmälde jag mig nämligen till ett event i Helsingborg för företagare som MittFöretag anordnade och som skulle hållas idag. Konferencier var Gustaf Oscarsson och föreläste gjorde både han och Charlie Söderberg. Så jäkla grymma och inspirerande. Det jag tar med mig från dagens föreläsningar är något så simpelt som att man måste göra en förändring för att få ett annorlunda resultat än tidigare.

De uppmuntrade en till att våga ifrågasätta sakerna vi gör varje dag och de uppmuntrade en till att fundera på vad man ska sluta acceptera. Jag ska tillexempel sluta acceptera mitt snoozande, mitt meningslösa scrollade på Facebook och instagram och mitt mulittaskande. Detta är tre saker som stjäl energi och tid och som inte tar mig ett enda steg närmre mitt drömliv. Vad ska ni sluta acceptera i er vardag? Är det kanske möten utan tydliga en tydlig agenda eller kanske människor som förstör ditt flow?

Förutom detta blev det en hel del nätverkande, där var SÅ himla många vettiga människor. En av dem var Clara som driver BossBloggen, en blogg som är en stor källa till inspiration och kunskap om ledarskap för mig. En annan av dem jag hade turen att träffa idag var grundaren av Berzerk som är ett hinderbanelopp i Helsingborg med en spännande twist. Tror bestämt att det är dags att ta tag i min plan om att börja springa OCR-lopp och detta känns som en lämplig början. Någon som vill haka på? Let me know så kör vi! :D 5 av 5 stjärnor får denna dagen.

Fasiken vilket långt inlägg det blev... Nu ska jag sätta mig och planera inför morgondagen innan sängen kallar. Puss!

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Följer Biggest loser som bara den just nu. Håller med hur skevt det blir med såna tävlingar, det är ju inte därför de är där. De vill ju bara gå ner i vikt...
nouw.com/fitnessbyannabelle
ISA,
Usch det där besatta kaloritänket - slutar aldrig bra! 😟(
www.isabyl.se