BULLET JOURNAL & MÅNDAGSPEPP

Hej Måndag!

Jag tror nog att måndagar är min favoritdag (efter söndagar). Man känner sig så produktiv, peppad och redo att krossa målen man har satt för veckan. Denna veckan är det ju sportlov vilket ska bli så skönt. Jag inledde lovet i lördags med försenat alla-hjärtans-dagsfirande med favoriten och igår spelade jag match och skickade in gymnasiearbete. SÅ skönt att ha det avklarat!

Idag ställde jag klockan och gick upp i tid för att åka in till Helsingborg för att fika med en vän och sen i eftermiddag ska jag träffa min mentor innan jag rullar vidare till Klippan och Nordic Wellness. Efter det har jag volleybollträning så det är en rolig dag jag har framför mig!

Här ovan ser ni förresten senaste tillägget i min bullet journal - en översikt över veckan som kommer. Längst till vänster ser ni veckans mål, todo-lista och en sömntracker. Därefter veckodagarna med planering och doings med varsin timetracker. Längst till höger har jag lämnat plats för att anteckna tankar och idéer. Känns som ett bra upplägg!

Jag älskar min bullet journal mer och mer för varje dag som går, bästa investeringen någonsin!

Nu ska jag fälla ner datorn, fylla på kaffekoppen och uppdatera min BuJo. Vänner, jag hoppas att er måndag blir kick-ass, solig och glad. Puss!

Gillar

Kommentarer