BRÅKIG ONSDAG OCH KVÄLLSMYS

Godkväll vänner!

Ja ni, denna dagen är ju ganska helt okej. Årets första snö landade imorse, som förmodligen alldeles strax kommer bli slask, Trump har gått och blivit president och jag har fått nada zero nein gjort idag. Att dessutom behöva vara borta i Helsingborg för tre ynka lektioner i skolan gör inte saken bättre. Well, man kan inte vara på topp varje dag.

Nog med gnället, kvällen har varit skön och lugn med tända ljus, te och slösurfade på olika bloggar. Ska alldeles strax äta risgrynsgröt och dricka glögg, så himla gott och juligt och mysigt. Sen ska jag återgå till datorn och Pinterest. Om ni vill kika in på min sida på Pinterest så hittar ni den HÄR, interior-albumet går i rosa och sekelskift och utan att skryta, kan vara det finaste albumet på hela Pinterest. Älska älska älska. Bossbabe-albumet är med flitigt uppdaterat och jag blir lika glad varje gång jag scrollar igenom det, girlpower <3

Resten av veckan kommer bli så himla bra, imorgon väntar volleybollträning (veckans höjdpunkt!) och på fredag ska jag luncha med min mentor och spendera kvällen med gottis och plugg. På söndag är det dags för första volleybollmatchen för min del och jag är galet taggad. Har gått runt med fjärilar i magen så peppad jag är. Puss hej!

Gillar

Kommentarer