Boss babe inspiration

Bilder från min pinterest som ni hittar HÄR

Idag känner jag mig så galet frustrerad. Det känns som om jag är fast i något mellanläge och bara väntar på besked och datum och på att livet ska börja. Känns inte alls kul faktiskt. Ännu värre är att denna känsla har hängt efter mig i ett par veckor nu , envist värre.

HUR SOM HELST, jag brukar inte gnälla utan att ta tag i saker och ting och det är precis det jag tänker göra idag. Skriva färdigt Driftigast AP, påbörja en företagsrapport, och knåpa lite med min egna affärsplan. Mitt mål är att driva eget som bland annat Personlig Tränare och att ha en affärsplan att utgå ifrån gör det enklare för mig att se vad mitt syfte är, konkretisera mina planer och vad jag behöver göra för att ta mig dit.

Tillsammans med affärsplanen jag ska även sätta ihop en "måltavla" med allt jag vill uppnå och som kommer få fungera som inspiration de dagar då allt känns motigt. Jag tror mycket på att visualisera sina mål och detta är en del av det. Tips tips tips - Pinterest är perfekt för detta! Pinna ALLT fint/inspirerande du hittar, oavsett hur stort eller litet det är.

Nu ska jag sätta på kaffe och börja jobba! Leeeet's go!

Gillar

Kommentarer