ÄLSKADE MÅNDAG, PODCAST & PEPP

Jag slår upp mina ögon efter prick 10 timmars sömn och klär snabbt på mig mina träningskläder. Jag går ner och trär på första, bästa skor på fötterna, kopplar vovven och öppnar ytterdörren. Luften som slår emot mig är klar, ren och krispig. Solen kämpar för att värma mina kinder, panna och nästipp.

Skogen bakom mitt hus har precis börjat ändra färg från grönt, grönt och grönt till orange, gult och rött. Ännu är nyanserna svaga men om ett par veckor kommer skogen att stå i brand. Det är en måndag i slutet på september och idag, idag mår jag fantastiskt bra.

Idag är det måndag och med det en ny vecka. Måndagar är lite knepiga, samtidigt som man är sjukt peppad på att göra veckan så bra som möjligt så markerar den att ännu en vecka har gått och det tycker jag är lite läskigt. Tiden går ju så himla fort!

Well, det är väl så det är och alltid har varit så det gäller att göra det bästa av det. Hur som helst - måndagar passar utmärkt för att ta tag i saker och det ska jag göra idag. Först ska jag göra lite tråkigt så som städning och beställa kläder och sen ska jag planera kommande vecka, ta en lång PW samt berätta mer för er om min och Stefanies podcast som släpps idag. Kul va??

Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe, puss!

Gillar

Kommentarer