ÄLSKADE MÅNDAG

2 favoritbilder från Grekland i somras, saknar saknar saknar

Goddag vänner!

Alltså vilken måndag jag har haft! Håller fortfarande fast vid att måndagar och söndagar är favvo-dagarna och det är nog ett bra tecken på att ens liv går i den riktning som man vill att den ska gå. Fint så. Igår slog det mig förresten hur tacksam jag är över skolan, främst för att det är och har varit en trygghet i 13 år som snart försvinner. Sen för alla grymma möjligheter och dörrar har öppnats tack vare den. När jag valde ProCivitas för tre år sen var jag inte alls säker på att det skulle bli såhär bra, men jag ångrar mig inte en sekund.

Idag var första dagen tillbaka i skolan efter ett skönt sportlov som har gått i grunnandes tecken. Med endast 102 (!!!) skoldagar kvar känns det som om jag borde ha en plan framför mig för tiden efter studenten. Och vet ni vad? Jag tror faktiskt att jag har kommit på en som känns rimlig och bra och som dessutom ger mig fjärilar i magen.

Först och främst kommer sommaren och den tänker jag ta lite som det kommer. Jag har sökt ett par jobb, men vill samtidigt ha tid till att resa, uppleva och bara ta det lugnt. När hösten kommer är prio 1 att utbilda mig till Personlig Tränare via The Academy vilket jag är galet taggad på. Sen har jag dessutom hittat en galen intressant utbildning på Göteborg som jag tror skulle passa mig som handen i handsken - nämligen Idrottsvetenskap! En utbildning där man lär sig om att som jag tycker är intressant, träning och hälsa, kost och sport, coachning och idrottspsykologi. Så grymt!

Nu ska jag byta om, slänga i mig lite kaffe och köra i väg till Klippan för att leda ett pass innan jag ska på volleybollträning ikväll!

Gillar

Kommentarer