ÄLSKADE MÅNDAG

Jag och min favvo-pingla ett par dagar innan förra skolavslutningen. VAR TAR TIDEN VÄGEN?

Fasen vad jag älskar måndagar!

Nu tror ni säkert att jag är sarkastisk men det är jag icke sa nicke. Idag vaknade jag upp med en bultande huvudvärk och en försovning till första lektionen. En alvedon och en kopp kaffe senare sitter jag nu på bussen in till Helsingborg och humöret är på topp igen. Efter att ha konstaterat att kommande 4 skoldagar innehåller hela 6 inlämningar/prov/presentationer rycker jag på axlarna och börjar beta av den första.

Dagens första examination rör ett "Utvecklande Samtal i ämnet Marknadsföring" vilket kort och gott innebär att man ska diskutera marknadsföring under en timmes tid med en kompis. Betungande? Inte så värst. Med fokus på varumärken, marknadsföringens vara eller icke vara och social selling känner jag mig trygg i båten. Det kommer bli en rolig timme!

JUST DET, jag har glömt berätta vad jag har befann mig under förra veckan - nämligen i huvudstaden. PT utbildningen steg 1 - check! Mer om det en annan dag.

Så, fokus. Efter roliga timmen tar jag mitt pick och pack och åker hem igen. Förmodligen lär jag ta en powernap innan jag kör ett plugg-race. Årsredovisning - Redovisning - Matte - Entreprenörskap - Anatomi står på schemat och det kommer att gå superfint. Plötsligt känner jag mig inte det minsta skoltrött, det är bara att gör det som behöver göras. Denna veckan är nästsista veckan med plugg för en ganska lång tid framöver - SÅ jäkla härligt!! Sen väntar bara en massa roliga saker på mig, ska vi ta en titt på det? Yes det ska vi.

4 dagar till balen

12 dagar till Kroatien

25 dagar till STUDENTEN

LET'S GO

Gillar

Kommentarer