100 MÅL - HUR HAR DET GÅTT?

Hej vänner!

Nu har studentångesten lagt sig lite och lämnat plats för fjärilarna i magen istället. Livet är fantastiskt och framtiden är ljus. Igår hade jag en fin kväll med studentmottagning för Dorina där nästan hela Krotte-gänget var på plats, så härliga människor. Vid två-tiden landade jag hemma igen och somnade på två röda för att sen vakna 10 timmar senare. Efter fredagens urladdning har energin sakta men säkert kommit tillbaka och jag har idag fått gjort en hel del av punkterna på dagens att göra lista. Skönt!

Men det är inte det som dagens inlägg kommer att handla om,

utan detta kommer att handla om en helt annan lista - nämligen listan över mina 100 mål! För cirkus ett år sen publicerade jag en lista med hundra saker jag vill göra, uppnå och uppleva under min livstid. Listan plockar jag fram då och då för att få inspiration och igår var ett sånt tillfälle. HÄR hittar ni listan i dess helhet.

När man sätter mål tycker jag att det är viktigt att vara flexibel och därför har jag ändrat om lite i listan .... ska vi kika på hur det har gått för några av målen?


MÅL: Börja föreläsa

Check! Två föreläsningar om entreprenörskap har blivit av under hösten. Galet läskigt och galet kul!

MÅL: Starta ett bolag

Ge mig en månad och även denna kommer att vara uppnådd, PEPPEN!

MÅL: Bli fysioterapeut

Detta har jag strukit faktiskt, för att jag helt enkelt inte vill det längre.

MÅL: Unna mig mer hudvård

Check!

MÅL: Läsa mera

Check! Detta året har jag snittat två böcker i månaden vilket jag är helt nöjd med.

MÅL: Tävla i Bikini Fitness

Nope, detta är supermegastukit. Detta är ju i princip bara en skönhetstävling och om jag ska tävla i något träningsrelaterat så satsar jag mycket hellre på OCR eller Crossfit.

MÅL: Engagera mig politiskt

Check! Detta lärde mig att om jag ska kunna påverka samhället till det bättre så får jag hitta andra vägar än via motioner för det tar tiotusen år. Men förståelsen för politik och viljan att påverkar har ökat så något positivt har kommit ur det.

I sammanband med att jag läste igenom listan igår började även tankarna komma hur jag kan göra för att bocka av dem. Som tidigare nämt funderar jag mycket på vad jag vill fylla mina dagar med och nu när jag i dagarna ska sätta mig och skriva ner en 6-månaders plan för livet känns det bra att ha dessa målen i bakhuvudet. Jag har faktiskt en ganska klar idé över vilka mål jag ska fokusera på... men mer om det en annan dag! Nu ska jag förbereda mig inför första dagen på jobb imorgon! Så spännande.

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Grymt med uppdatering, ska läsa genom min också och göra ett sådant här inlägg! Lycka till på jobbet imorgon ❤️
nouw.com/paulajacobsson
happinessbyida
happinessbyida,
Go go go go! Danke 😃 <3
nouw.com/happinessbyida