Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

orkar inte blogga mer. Lägger inte livet i den. Hejdå

Likes

Comments

Att jag typ inte har bloggat nåt idag. Men idag så var jag hos gammel farmor :) Hon fyllde 90 för två veckor sen. Sedan så åkte jag väl hem. Fortsatte på min muntliga, nationella. Sedan är Chirsitans tjej Ella här :) Så jag har vart lite med dem. Men sen så blev klockan mycket och jag märkte att jag inte hade bloggat nåt. Så sjukt lessen för det! :)

Likes

Comments

Nu är det fredag, en typisk taco fredag! Hah! Men idag så gick allt bra i skolan, lite jobbigt på SO i slutet. Men allt var bara FINE!

(mina bilder dampar men sedan lägger jag upp dem)

Likes

Comments

Nu känns det som om jag har 100 grejjor som måste göras. Har nationella i svenska som ska vara klart tills på måndag (muntligt) Sedan två svenska grejor som jag måste göra tills på måndag också. Sedan engelska imorn...kul. Nu ska jag sitta här i min pluggbubbla...

Men puss och hej!<3

 

Likes

Comments

Torsdag idag då. Ledsen för bara ett inlägg igår men jag red ju och så hade jag JÄTTE mycket läxor. Men nu är jag här igen.

 

Igår red jag Conquest dåra. Han blev rädd för något så han skenade iväg mitt i lektionen... Men jag satt kvar. Men annars så gick det helt ok. Han var inte så närvarande. Man behövde liksom... GRR, typ ;) Han blev en banan på det raka spåret... sedan så sprang han som en stucken gris. Men som sagt helt ok pass.Bild på mig och Conquest i sommras på en maskerad tävling. Vi kom trea! (Bäst dräkt!)

Likes

Comments

Hade 14 stycken som hade besökt min blogg igår! TACK!<3 Jag ska göra mig i ordning om 5 minuter :)

Idag blir det riding! YAY! :D

 

Likes

Comments

WOW! Jag fick A i berättar texten i nationella, svenska. Sen B i läsförståelsen!☆+ att jag är godkänd i alla ämnen...


Likes

Comments

Har svenska nu...

 

Moah Update Latah

Så som dem säger i England... ;)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw