Tjena!
Kom nyss hem efter en runda med Sabina. Vi körde runt lite över allt i Malmö, höllviken och Skanör 😊 Rätt trevligt faktiskt. Dock synd att det blåser så mycket, världens storm ute!

Angående det samtalet jag vänta innan så är jag nu mera inskriven på vikariebanken, så det gick super bra 😁 Då nu är man en glad tjej! hehe.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag igen då. Tiden bara springer iväg. Just nu väntar jag på ett viktigt samtal, så hoppas verkligen hon ringer då lite av min framtid står på spel just nu! :O Mer än så säger jag inte för tillfälligt.

Soffan var fruktansvärt skön idag också, så tänker ligga här en liten stund innan jag sätter igång med städandet & lite så :) Hörs senare!


Likes

Comments

Efter en helt OK dag känner jag mig nu trött så blir att kolla lite till på filmen vi kollar på sen ska jag minsann sova väldigt gott 😀
Sov gott och ta hand om er! ❤

Likes

Comments

Alltid lika kul att hitta bilder som är flera år gamla! Hittade precis en massa bilder på mig och Måns & dom bilderna är tagna för ca 3 år sen eller mer. haha.

Nu är denna helgen över.. Och imorgon börjar den tråkiga verkligheten igen ( att inse att man är arbetslös än så länge ). :( Och mamma början jobba imorgon så kommer inprincip vara helt själv hela veckan om inte mina bröder är hemma vill säga. Måste verkligen börja ta tag i livet nu och inte slappa mer. Det är slut med det nu! Vill kunna flytta hem till Måns och försörja mig själv! Dock har jag klippningar ibland, men det är inget jag kan leva på direkt.

Nu ska sitta och kolla lite på tv. Sen väntas mys med pojken då jag ska sova här inatt :D Hej så länge!


Likes

Comments

Vinnare 1

Vinnare 2

Vinnare 3

Det är alltid lika svårt att hitta vinnare så därför kommer en ny chans för er som inte vann redan ikväll! 

& ett stort grattis till er som vann denna gången :)

Puss på er alla fina :D

Likes

Comments

Hej!

Vaknade ganska sent idag. Typ vid 1 😮 haha. Men det behövdes efter gårdagen. Det va en rolig kväll med trevligt folk. Dock fick jag en extrem huvudvärk och började må illa. Så jag gick och la mig till vi skulle åka hem. Förutom det va kvällen bra!

Idag är en sån dag som man bara vill ligga och lata sig på, vilket vi säkert kommer göra också. Mår inte helt hundra idag heller så soffan känns lite extra skön idag 😉 haha.

Nu ska jag kolla lite på tv och dricka min juice och försöka få liv i min pojkvän!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag kommer det nog inte uppdateras mycket eller kanske inte alls då vi ska på kräftskiva hos bästa svärföräldrarna 😊 Kommer bli en kanon kväll!

Likes

Comments

Hej på er!

Redan fredag och jag vet att min uppdatering fortfarande är kass.. Får ändra på det nu 😊
Idag har jag haft fullt upp sen jag vakna få jag stack med farmor till " mormor "Tyra ( min farmors mamma ). Drack lite kaffe och så. Sen stack jag och farmor till maxi och handla och nu ligger jag i soffan hos mitt hjärta och tar det lugnt 😀 En bra start på dagen enligt mig!

Idag vetti tusan vad som händer. Men det är som sagt fredag så något händer väl 😊
Angående " veckans blogg " så får det tyvärr vänta till på söndag då jag har ganska mycket att göra i helgen. Hoppas det är okej! 😊

Likes

Comments

Hej på er!

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, men igår var inte en så bra dag. . Hade en hemsk mardröm som verkligen psyka mig hela dagen igår, så all min motivation försvann för en dag. Tyvärr.
Men nu är allt bättre och saker och ting börjar förhoppningsvis ordna upp sig! Humöret är på topp idag och vädret lika så 😀

Idag ser det inte ut som att det händer något speciellt mer än att jag ska städa på rummet och lite så 😊 Kanske att en vän kommer upp här lite senare också!
Hörs sen!

Likes

Comments

Lycka är inte att må bra alltid och ha allting. Lycka är att bli älskad för den man är ❤

Likes

Comments