Hej! tänkte att jag ska börja uppdatera här igen, har rensat lite inlägg osv. då jag i efterhand tycker det är lite skämmigt lol.

Nu i framtiden tänkte jag börja blogga om hästar och mode, lite som förut. Men det är bara planerna, vi ses!

saknar denna plutten <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej, jag har nt bloggat på en vecka, jag har varit på ridläger där min surf tog slut, så kunde inte uppdatera. Det var jätte kul, så jag slänger in lite bilder jag har :kr

Likes

Comments

Dagen är inte klar men om något annat händer uppdaterar jag igen eller imorn :)

-------------------------------------------------- ankomst:

Jag kom 20 minuter innan samling så jag skulle hinna lämna alla saker i stugan och bädda sängen! Jag känner en person från förra året som heter Julia, sen lärde jag känna hennes kompis Emilia!

- Ridpass 1
Vi valde hästar och jag fick hästen jag kom för, Totte! Så mysig och härlig. Han är inte så framåt men använder man skänkel och spö slutar det bra! Ryktningen och sadlingen gick jätte bra, men tränset tog ett tag att få på :/

- Lunch
Till Lunch blev det korv med saft (jag fick vego korv)

- Stalltjänst
Som stalltjänst fick vi att packa hö, 40 påsar på 20 min isch

Likes

Comments

Jag red ju senast för en vecka sen, (vilket E överdriver länge haha) men jag kommer ju T blrjedalsgård på söndag (!!!) vilket jag är skit taggad på! De är två pass varje dag (ett hopp pass och ett skogs pass) vilket jag ska försöka få ut på bloggen! Kommer vlogga vid lunch och middag varje dag å även på kvällen vissa dagar!

Kommer göra en haul senare ikväll eller imorgon!

Likes

Comments

Idag red min ridgrupp ut! Det var väldigt mysigt då alla var tysta så man hörde alla fåglar kvittra, hästarnas samtal haha, det var även väldigt roligt som vanligt! Tyvärr var det sista lektionen denna termin men jag taggar för övernattningsridläger på börjedals gård i uppsala! Jag bloggade om ridlägret förra året på min förra bloggen: http://juliarufus.blogg.se/category/hastar.html


IAllafall red jag Aslan! Ryktiningen och sadlingen gick jätte bra, men tränset gick lite halvt, bettet drulle inte vara i munnen enligt honom, så efter 10min kämpande hämtade jag hjälp!

Uteritten gick jätte bra, vi skrittade för det mesta och travade nån minut 2 gånger. Jag tog lite bilder iallafall!


Likes

Comments

Igår (fredag) cyklade jag som vanligt till stallet och hoppades på att göra något roligt och lugnt på ridpasset.

Jag gick fram till anslagstavlan för att få veta vem jag skulle rida, Änzendå. Jag är inte så förtjust i denna lilla ponny men har tidig honom de senaste veckorna så jag har lärt känna honom ganska bra, vet vad han planerar och hur han fungerar. Han rider redan i ridhuset så jag går till boxen, hänger upp väskan och jackan på kroken och hämtade en grep och en hink. Jag plockade upp det lilla som fanns och lämnade det. Jag bytte från sneakers till ridskor och förberedde mig inför ridpasset. Jag skulle även testa att rida men vanliga träningsbyxor istället för ridbyxor.


KOmmer in i ridhuset, förbereder mig på uppsittning, det är uteritt! jag älskar uteritt och har inte ridit ut sen påsklovet på gotland, men med ridskolan var det nog förra sommaren! Uteritten går bra och inget händer, fröns i slutet. Vi ska ner för en brantare backe, det går bra för alla, den lilla tjejen längst bak misslyckas dock. Hästen skenar iväg ner för backen, tvärstannar och ryttaren voltar över halsen, in i ett träd. Hon är väldigt modig som andas ut en minut oh hoppar upp igen, vilket är det bästa när man ramlar av, att samla modet och hoppa upp igen.


REsten av uteritten gick fin fint så vet inte vad mer jag ska skriva haha!

Likes

Comments