Header

Vill ni fortsätta följa mig? Har bytt bloggportal, till blogg.se igen! In och läs vettja! hanssonida.blogg.se :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under tiden som jag hade Attur, 11/6 2011 - 14/3 2014, alltså exakt 1007 dagar, så förändrades han så otroligt mycket. Hela han utvecklades. Här är några ridbilder under åren vi hade tillsammans, dom ligger i ordning från start till slut. 

Sommaren 2011

Sommar 2011

Vinter 2011/2012

Vår 2012

Sommaren 2012 

Vintern 2012/2013

Sommaren 2013 (kan hända att det är 2012, men tror det är 2013..)

Sista bilden är ingen ridbild, men det är den sista bilden jag har på hela honom. Här är han omusklad efter att ha ridits lugnt i 6 månader och lite extra tjock då han fått mer mat och godis dom senaste dagarna. 

Likes

Comments

Hej folk!

Har biologilektion just nu, och har precis haft idrott, så är helt trött nu, hungrig är jag också, och det är över 50 minuter tills det är mat.. Fick tillbaka biologiprovet som vi gjorde förra veckan, är absolut inte nöjd, men fick godkänt iallafall, det är huvudsaken. 
Onsdagar är så otroligt sega, slutar sent och bara jobbiga lektioner.

Idag ska jag inte rida, ska hem och plugga och kanske göra något annat, jag får se! 


Likes

Comments

Förutom huvudvärken jag haft i princip hela dagen så har det varit en bra dag idag.
Efter skolan åkte jag hem, bytte om och sen gick jag till stallet. Mockade och fixade först, sedan skrittade jag ut en sväng med Sara i stallet och sedan red jag lite på ridbanan efter också. Tempus var coollugn hela passet och var riktigt fin när jag red nere på banan, många knappar att hitta på honom, men dom hittar jag väl fler och fler på med tiden!
Nu på kvällen har jag kollat på film, idag blev det en dag helt fri från pluggandet (förutom i skolan dårå). Imorgon därimot måste jag börja plugga till historia provet, kan typ ingenting där. Usch! Matteprovet som vi hade idag kändes faktiskt helt okej! Mitt bästa jag gjort hittils, får hoppas på ett bra resultat också! :)


Likes

Comments

1:a april idag, den här dagen gillar jag inte. Har dock inte blivit lurad än, tror jag. Men brukar alltid gå på massa aprilskämt och jag själv kan aldrig lura någon, dom går bara på det på en gång. Kul..!
Idag ska jag rida Tempus för första gången på några veckor, har inte ens varit i det stallet sedan vi hämtade hem alla Atturs grejor. Och för er som inte vet så står min systers häst inte i samma stall, utan hon flyttade Bella för några månader sen. 
Skönt att ta upp ridningen igen, känner fortfarande att jag inte är lika taggad på det längre men det kanske ändras när jag rider idag, eller ju mer jag rider. Men annars funderar jag starkt på att sluta faktiskt.

Har 40 minuter kvar på den här lektionen, sen blir det bussen hem och direkt till stallet. Får hoppas att det inte snöar när jag rider som det gjorde imorse..

Fina Bella!

Likes

Comments

Ett blogginlägg innan resten av denna dag spenderas åt att plugga. Ska göra klart en fysikuppgift först sedan ska jag jobba matte. Måste bara älska det här med plugg!

Red iaf Bella igår, hon kändes trött, men hon var inte tung som hon brukar kunna bli. Men hon hade inte riktigt viljan att gå framåt. Men hon har ändå blivit så himla fin den senaste tiden, Bellabuus!

Kortis inlägg, vill plugga klart så att jag har tid i kväll att kolla på serier. ;)


Min fina Zelda :')

Likes

Comments

Nu kommer bilder från den 11/3, Atturs och min sista fotografering tillsammans! Kommer dela upp bilderna så alla kommer inte nu, utan bara några! :)

Likes

Comments

Har suttit både igår och idag med matteboken, har prov på tisdag och vill verkligen kunna det här! Så nu är det bara att plugga. Har historiaprov i veckan också, och det fattar jag typ noll av. 
Längtar hur mycket som helst till sommarlovet just nu, värme och inget plugg! Min sommar lär väl bli som förra året, jobbajobbajobba. Alltid kul med extra pengar! ;)

Ska kanske följa med syster till stallet senare och rida Bella, var ett tag sen jag red nu, två veckor, och då red jag bara en liten stund på Bella. Känner inte riktigt att jag har motivationen att börja rida mer nu, utan det får ta den tid det tar!

Likes

Comments

Två långa veckor sedan min fina lämnade jorden och kom upp till trapalanda. Jag saknar dig så otroligt mycket, det kommer aldrig finnas någon bättre än dig. <3

Likes

Comments

Varit i täby idag med två kompisar! Lite grejor fick följa med hem! :) eftersom studiebidraget inte kommit så blev det inte speciellt mycket grejor, men ska dit igen någon gång snart!
Likes

Comments