Header

HÄR är den rätta länken haha, den förra var ju felskriven - http://hanshen.se. PUSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

... Ja, asså här - HTTP://hanshen.se . Med olika outfits varje dag, stora steg kliv framåt och med en plats på topplistan på Devote. Så himla roligt!

Likes

Comments

... att ni numera hittar mig på http://hanshen.se!

Likes

Comments

"Vad är det jag läser?". Japp, nu var det dags hörrni. Nu tänkte jag tacka för mig på Nouw och testa vingarna på Devote. Jag vet att jag nämnde för någon månad sen att jag skulle byta bloggportal men det kom så mycket emellan med samarbeten och annat, så jag fick stanna lite till, men nu så. Ni hittar ni mig dock fortfarande på http://hanshen.se (http://devote.se/hanshen), så inget krabb egentligen.

Tack Nouw, vi kanske ses i framtiden!<3

Likes

Comments

Outfits

Hej hörrni!! Oj vad jag inte har hunnit titta in här idag. Hur har ni det?? Jag berättar om hela lördagen imorgon med lite bilder, just nu har vi vänner över på besök på pizza som vi hämtade hem och som vi varit med sen vid lunch. Nämligen så att det är ett födelsedags"barn" idag, så det firade vi med lite gott. Därför hörs vi mer imorgon.

Hoppas ni får en fin kväll fina ni!

Likes

Comments

New in, Skönhet

- Innehåller adlinks -

Skinrollern hittar ni HÄR.

Har ni hört talas om Skin Rollern än? Första gången jag hörde talas om den var nog över ett år sedan men jag har varit lite skeptisk till om den verkligen skulle fungera? Enligt de som ligger bakom skapandet av den så ska den ta bort celluliter, bristningar, blodkärl m.m i ansiktet eller på kroppen och det finns även olika längd i mm på piggarna som sitter på rollern beroende på vart man ska använda den (i ansiktet är det kortare och på kroppen är de längre). De är nog svårt att få bort de HELT, men man ska tydligen märka skillnad iallafall. Därför klickade jag själv hem en sådan för att nu testa och asså.. efter att ha provat idag för första gången så blev jag faktiskt förvånad över hur huden verkligen sätter igång sin blodcirkulation. Min hud BULTAR och BRÄNNER nu efter att ha använt den, ska det vara så haha? Vad jag har läst mig till så ska det de. Det tar nog ett litet tag innan man märker någon skillnad, men lätt värt att testa! :-)

Update: Läste nu också att använder man den i ansiktet så ska man ha 7 dagars uppehåll emellan gångerna.

Likes

Comments

God mooorgon!

Lööööördagen är hääär! Nahä? Gött med sovmorgon för er va? Ni som inte jobbar. Jag har vart inne och jobbat tre helgdagar de senaste veckorna men denna helgen är jag ledig som det ser ut nu. Igår kväll tog vi det bara lugnt och det verkar bli så resten av helgen också. Vi kollade på Disney (Superhjältarna bla haha), käkade massa gott efter att ha gjort en egen pizza här hemma och jag pratade lite med en fin och nära vän. <3 Idag ska jag till morfar med mamma på förmiddagen och sen ska jag och Malcolm upp en runda till Dollarstore och köpa lite nödvändigheter. Bästa affären när man ska köpa hushållssaker - biiillligt!!

Likes

Comments

Outfits, Samarbeten

- In a collaboration with Chiquelle -

God kväll. Redan helg igen och jag förvånas knappt längre hur snabbt veckorna verkligen går. Idag har jag varit ledig men det har jag knappt känt av ändå, haft fullt upp som vanligt numera när jag är ledig och dagarna springer förbi ändå. Idag har jag återigen fotat en massor, samt fått upp bilder från de senaste kläderna jag fått hem, denna gången från G R Y M M A Chiquelle. Kikat på deras kläder länge och när de mejlade mig om att börja samarbeta så kunde man ju omöjligt tacka nej, så kul!!

Ikväll blir det annars hemmagjord pizza och cips, dip och grönsaker typ. Nyttiga paret här haha, men på måndag börjar Malcolm med ett kostschema så då blir sista helgen vi unnar oss tillsammans på ett tag. Jag är för svag för mat för att kunna hålla sånt, mat är livet ;-)).

Likes

Comments

New in

- Innehåller adlinks -

Här är mina nya sneakers från Adidas och hur snygga är de inte?! Vill ha de i både silvriga ränder och svarta också, synd att min storlek var slut på den sidan de just då. Nu vill jag bara ha vår och barmark så man kan börja använda de utan att de blir skitiga direkt. Jag vågar inte börja använda de när vädret är upp och ner hela tiden, iallafall inte på jobbet, men annars går det ju! Vilket par tycker ni är snyggast?

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Psst.. är du sugen på att vinna 500:- i presentkort hos Miinto där de bla har dessa snygga sneakers? Kolla in tävlingen jag har HÄR då eller använd rabattkoden jag gett er - "ValentineMiinto" som ger dig 100:- rabatt vid köp av minst 500:-. Vinnaren utses idag någon gång så skynda!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw