VÅR PRODUKTIVA SÖNDAG

Alis mamma som bjöd på Sarma och Burek i fredags innan jobbet. Vi fick med oss hem och åt det idag också. Älskar bosnisk mat det jag smakat!

Då var kvällen här och vi sitter båda nyduschade - en vid datorn och en vid tvn. Socialt? Nae haha, men "egentid" behövs också! Idag har vi veerkligen vart flitiga med hemmet. Jag plockade ner allt julpynt och alla adventsstjärnor och ljusstakar och satte tillbaka alla vanliga lampor igen. Jag passade även på att sätta upp en ny lampa + den jag visade er i föregående inlägg. Vi har även vart nere i tvättstugan som vanligt på söndagar och tvättat, samt städat hela lägenheten. Söndagar på vinterhalvåret är det så lätt att bli rastlös på.. finns inte jättemycket att göra och ut vill man inte gå om man inte måste för det är så kallt ;-). Tur vi inte är några människor som blir rastlösa lätt och ibland är det bara skönt att ta det lugnt. Igår var vi hela 5 timmar hos mormor med familjen, för jäklar vad tiden fick ben. Vi åt både middag och efterrätt och spelade Alias (liknande Med andra ord). Så kul!!

Imorgon står planeringsdag på schemat från 8.30-16.00 och sen ska vi veckohandla. JAPP. Normalt handlar vi typ varje dag, så jäkla onödigt och folk fattar inte hur vi pallar haha, men vi är så dåliga på att planera och ha bra ideer för matlagning, men nu så! Mamma som fick oss till det ;-). Därefter pushar A mig till att följa med han till det gym han ska börja på, så jag får "känna efter" lite.. Hur har er helg varit?

Gillar

Kommentarer