Svar på tal!

Veronika: Hej! Såg din fråga på Kissies blogg och trillade in här. Nu vet jag inte hur mycket du värderar tips från "privatpersoner" men tänkte att de kan ju va kul att höra åsikter från någon med ett annat perspektiv! Jag läser även mycket bloggar så var några småsaker jag tänkte på när jag kollade runt, och kom på några bra tips till dig.

Nr 1 och viktigast; skaffa stativ! Det är mycket roligare att läsa bloggar om de har snygga bilder, och bilder på dig själv och outfits gör sig inte i spegeln, kommer se så mycket proffsigare ut om du tar med stativ. Ser på dina andra bilder att du är duktig på att fota! Så se till att outfit och sminkbilder håller samma standard!

Nr 2; Testa produkter som folk är intresserade av. Såg att du gjort lite tester av smink, då kan de va ett hett tips att göra lite reseach på produkter som är populära just nu. Tex när kylie jenner släppte sina lipkits var det ju väldigt mycket hype kring dem, lyckas man då vara snabb med att få tag på sånna produkter och snabb på att slänga upp en recension kommer folk att hitta till bloggen pga det. Hoppas du tycker något av detta var vettigt haha, ha det fint och lycka till!

Svar: Hej! Tycker det är så himla roligt när folk verkligen lägger ner tid på att hjälpa andra så först och främst - TACK! Tack för din tid och tack till två superbra tips. De sminkprodukter jag provade här nyligen i bloggen var dock i ett samarbete så inga produkter jag valt själv, men jag förstår helt och hållet din poäng att testa de produkter som är "hetast på marknaden" just nu och det tror jag också ett sjukt bra tips! Sen detta med fotande i spegel.. jag vet, haha.. det håller kanske inte i längden och det var faktiskt nyligen nu som jag bara ens plockade fram systemkameran igen så snart lär jag dessutom utöka detta med att köpa mig ett stativ. Återigen TACK, två värdefulla tips. Ha det så bra du också, kram!


Stina N: Med tanke på att du vill ha en större blogg så borde du prioritera dina bilder. Du skrev att du har bloggat i 8 år och under den tiden tycker jag att man borde ha lärt sig att använda stativ till sin fotografering. Jag skrollade snabbt genom många inlägg och majoriteten av dom är tagna framför en spegel med en stor kamera som täcker ditt fina ansikte. Mina tips är: stativ, utlösare, bra ljus, musik i bakgrunden som gör att man slappnar av och ser mera naturlig ut på bild, korta och intressanta inlägg som följer röd tråd.

Lycka till!

Svar: Tack så jättemycket för tipset! Förr fotade jag jämt med systemkamera men intresset har gått upp och ner beroende på hur bloggen gått (såklart) men nu ska jag beställa stativ och fjärrkontroll, det är på tiden! 😊 Ljuset kan dock inte bli bättre då det helt beror på hur man bor, hur vädret är ute osv. Man försöker så gott det går! Kram

Imorgon är det dags - beställa stativ och fjärrkontroll. Det har ju blivit att jag inte köpt något stativ tidigare eftersom jag inte haft någonstans att fota i andra lägenheten. Inga ytor överhuvudtaget eftersom vi bodde i en liten etta och som var full med möbler. Nu när vi flyttat ser jag dock en anledning att köpa ett stativ, så nu är det slut med bilder som ovan ;-).

Gillar

Kommentarer