SÅ J*VLA GLAD!

Asså ååååh, det är med lättnad jag skriver detta verkligen, jag är så himla glad och ÄNTLIGEN kommer (förhoppningsvis) min huvudvärk vara puts värk inom kort - jag ska få nya glasögon!! Jag har ju sedan 2012, alltså året jag gick ut gymnasiet, haft glasögon och för två år sedan så var jag på en synundersökning för att kolla så allt stämde då jag även då hade huvudvärk titt som tätt. Då var det dock inte alls mycket som hade förändrats men denna gången.. asså jag trodde hon skämtade när hon bad mig läsa en rad med bokstäver och jag inte såg NÅGONTING. Hahaha. Jag har översyn och ett brytningsfel på ena ögat, dvs jag överanstränger ofta ögonen när jag tex sitter framför datorn, läser eller pratar med någon i ett samtal, just för att jag ser för bra. Det låter konstigt jag vet, men det är därför jag i flera veckor kommit hem med huvudvärk och knappt orkat göra något på kvällarna för att det tar så sjukt mycket på krafterna att ständigt ha ont i huvudet, men nu så!! Åh, asså även om mitt brytningsfel blivit värre och synen på mitt tidigare "bra" öga, numera inte är lika bra längre, så är jag såå jäkla glad. En annan hade säkert blivit ledsen och fått panik över att få glasögon, samt lägga massa pengar på det, men INTE jag. Hahah, sa jag tom till optikern innan att jag hoppades att jag skulle behöva förnya mina glajjor och så blev det!

Jag provade ut 6 olika bågar - 3 pilot och 3 markerade, men nu är jag så jäkla velig när jag fått hem de och ska prova. Adam tycker ett par, pappa ett, mamma ett, Malcolm ett och jag ett par. ÅH VAD BRA!! Hahaha. Jag och mamma röstar på pilot och killarna på markerade. Kluven. Ska testa fram och tillbaka i två dagar nu och sen visa mamma i verkligheten på fredag, sen går jag tillbaka till optikern då och visar vilka jag bestämt mig för. Tar ju 2 veckor att få hem de sen, så vill inte dra ut på det. Så spännande!! =))

Tänk er de bruna i svart färg, de hade inte inne just i den färgen för tillfället för att testa hemma. Denna gången kommer jag kosta på mig ett par märkesbågar, för nu lär jag ha dessa i ett par år och eftersom jag nog kommer behöva ha de mer än bara hemma för att slippa huvudvärken, så måste man verkligen trivas i de ! :-)

Vilket par tycker ni var snyggast?

Gillar

Kommentarer