Q/A - Svaren på alla era frågor!

Frågestund


Q: Hur kommer det sig att du började blogga?

A: Härlig första fråga! Har dock svarat på denna förut, men den enda anledningen då var väl för att jag ville testa något nytt, dela med mig av min vardag och hade dessutom fått mig en systemkamera precis, så ville dela med mig av mina bilder någonstans också!


Q: Har du någon tatuering?

A: Jag har tre tatueringar. Två meningar på vänster underarm, ett ord på höger handled och en symbol bakom vänster öra!


Q: Hur tänker man när man noppar ögonbryn, dina är perfektion .

A: Åh, vad gullig du är. Tack! Sanningen är att jag inte noppar mina ögonbryn speciellt ofta, men första gången jag gjorde det, för att få denna formen jag har, så tänkte jag bara på att noppa underifrån. Smalnade av brynen lite ut mot sidorna och den punkt där brynet ändrar riktning och går ner i riktning mot örat istället. Förstår ni? Sen är det bara att hålla den formen och noppa bort små strån lite då och då.


Q: Hur ofta äter du onyttigt / tränar osv?

A: Jag tränar 4 dagar i veckan och tränar då hemifrån, så det blir max 30 minuter-pass, alltså inte så jättelänge. Jag unnar mig varje helg och oftast båda fredag och lördag (är jag bakis så kan det bli söndagar också haha). Då är det verkligen all in med båda godis och chips och jag äter tills jag mår illa typ haha.


Q: Hur träffades du och din kille?

A: Vi "träffades" faktiskt på nätet första gången, om man bortser från gångerna vi gått förbi varandra i skolan haha. Vi snackade väl en månad och sedan tog jag mod till mig att träffa honom och så spenderade jag ca 6 timmar med honom och somnade tom jämte han och vaknade upp där halv 3 på natten och drog hem haha. Vi kände väl oss rätt bekväma med varandra redan då antar jag hihi ♡.


Q: Vad lyssnar du på för slags musik?

A: Jag lyssnar väl på "de nya" på spotifys topplista och låtarna som spelas på radion jämt och ständigt.


Q: Hej fina du! För det första vill jag börja med att säga att du är väldigt vacker och inspirerande! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man gör en makeover med sig själv. Tips på hur man kan ändra sitt utseende helt och hållet på naturlig väg, alltså utan operationer och liknande?

A: Tusen tack, vad fin du är!! Hm.. haha detta kan bli lite svårt.. en hel makeover med sig själv utan operationer tänker jag typ att man måste raka skallen, tatuera sig, byta klädstil, färga håret osv, så inga direkta förändringar jag själv kan visa er.. Men tycker man ska köra på den stil och det utseende man själv trivs med och tycker är snyggt!


Q: Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

A: Hahah.. förlåt om jag gör dig besviken med detta svaret men jag är den sista som är insatt i sport, det intresserar inte mig för fem öre så jag har inte direkt något fotbollslag som jag håller på.. 


Q: Bästa sminktips?

A: Hm.. denna frågan är svår eftersom jag inte direkt har några speciella tips, men detta med kajalen är alltid något jag älskat. Att med vit kajal kunna öppna upp och göra ögat "större" och med svart kajal kunna markera ögat så mycket mer och ge det en intensiv blick. Men det är nog inget nytt för någon haha, kommer dock inte på något så där på rak arm.. Men viktigast för mig är ögonbrynen, ögonbrynen gör typ "allt" känns det som, hela ansiktsformen och en stor del av utseendet..


Q: Vad har en bra blogg?

A: En bra blogg innehåller fina bilder och bra kvalité. Den innehåller vettiga inlägg, gärna med en röd tråd, d.v.s. inriktning på någonting, t.ex. mode, smink, träning. En bra blogg innehåller en fin design som är lätt att hitta i och en fin header som genast ger ett "bra intryck"!


Q: Vad ska du hitta på i sommar?

A: I sommar ska jag jobba. Hade tänkt mig alla veckor förutom speciella dagar som t.ex. midsommar och helgen vid Ljungbydagarna. En vecka ska även spenderas utomlands var det tänkt. Förutom det ser jag fram emot massor av dagar vid havet och grymma fester!


Q: Hur ser en perfekt blogg ut för dig?

A: Liknande fråga ovan, men det jag läser om ska locka. Det ska vara fina och bra bilder. Designen och headern får gärna vara stilren och inte för rörig. Det ska vara noggranna inlägg och vettiga sådana. Humor i en blogg är något som får en att fastna haha, iallafall för mig ;-) Mycket bilder självklart!


Q: Äter du alltid nyttigt i och med att du tränar?

A: Långt ifrån nyttig hela tiden.. Svarade på detta ovan, men varje helg unnar jag mig, ibland mer, ibland mindre. Men på veckorna försöker jag hålla mig undan från sötsakerna och käkar hellre frukt då om jag blir sugen på nåt sött även om detta inte alltid hjälper, då kan jag fuska med att smyga i skåpen haha, men brukar kunna hålla mig till helgen ;-)


Q: Vad tkr du om unga föräldrar? 

​A: Det beror helt och hållet på hur ung du menar med "ung". Är det en tonåring som plötsligt ska bli mamma så brukar jag, som säkerligen många andra reagera på detta och fråga sig "Hur ska ett barn kunna ta hand om ett barn?". Riktigt så är det ju inte, men är man fortfarande tonåring så tycker jag man ska leva klart sitt egna liv först och göra det man vill och även skaffa sig en utbildning och/eller ett fast jobb så man kan få fast inkomst och självklart en hem! Det finns undantag där det går hur bra som helst ändå, det är jag mycket medveten om och för andra känns det helt rätt att skaffa barn vid tidig ålder, men många gånger hade jag inte rekommenderat det, utan att man ska vänta tills allt annat i livet passerat som man inte kommer kunna göra sen, eller måste vänta tills barnet växt upp. 


Q: Skulle du själv kunna tänka dig o bilda familj redan nu? 

​A: Nej, det hade jag inte. Malcolm har fått mig att ändra min syn på detta med barn dock och det är jag så in i helvetes glad över, förvånad som fan, men SÅ glad! Jag vill ha barn, två till och med om jag får bestämma. En storebror och en lillasyster, jag vet till och med vad jag vill döpa mina barn till. Men än är jag inte redo, inte på långa vägar. Så mycket jag vill göra innan det och så mycket som behöver komma i ordning i mitt liv först som fast inkomst och bostad som jag nämnde ovan, så att mitt/mina barn ska få den bästa och tryggaste uppväxten de kan få! Men jag kan ju inte undvika att bli lite avundsjuk på alla blivande och nuvarande mammor, har ju t.ex. några i klassen att kolla på och gosa med hihi. Dööör lite inombords i hjärtat ibland haha (a).


Q: Hur ofta unnar du dig något gott?

A: Haha, många frågar om detta. 2 dagar i veckan ungefär!


Q: Vill du plugga vidare?

A: Håller ju på att plugga till undersköterska nu och är klar en bit in på höstterminen eftersom jag ligger lite före pga att jag startade med studier hemma före jag väl kom in på utbildningen. Så jag har inte jättelångt kvar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229