Gör egna gelenaglar

- I samarbete med Bubblebox.se -

Depend Gel Kit 169:-

Förr hade jag alltid fixade naglar, långa som mindre långa. Numera kan jag dock inte det med tanke på att jag jobbar inom vården, men jag tänkte ändå tipsa er om detta kit som är grymt om man inte vill lägga pengarna på att gå och fixa naglarna. Jag kommer gå igenom allt steg för steg, dock var det väldigt svårt att visa med tanke på att jag inte kan fota samtidigt som jag gör det, men jag hoppas ni förstår, annars får ni bara fråga. Nu kör vi! =)

1. Börja med att fila ner och fila på alla dina naglar. Det kommer göra att limmet fäster bättre sen.

2. Välj därefter ut de naglar som passar dina egna, hellre lite för små än för stora då de kommer sticka ut på sidorna annars. Limma dit de på dina naglar (är en liten markering på lösnageln så du vet hur mycket du ska limma och var du ska fästa den på din egen nagel.)

3. Ta sedan pinnen som man petar ner nagelbanden med och gör det.

4. Klipp nu av lösnaglarna i önskad längd.

5. Nu till det tråkigaste av allt haha - fila. Du ska vila ner lösnagelns kant så att den "smälter in" i din egen nagel. Här ska du även fila till formen på lösnageln så som du vill ha det.

6. Här har jag filat till både formen och kanten.

7. Nu kör vi igång med gelen och gel aktivatorn. Du ska pensla på ett lager med gelen och sedan spraya en gång med aktivatorn på nageln, med ca 10 cm avstånd. Du upprepar sedan detta 3 gånger på varje nagel.

8. Nu är hela nageln klar och nu saknas det bara nagellack också!

Gillar

Kommentarer