Drömbröllopet

- I samarbete med Zingland AB -

Sjukt fina inspobilder från Google.

I sommar har vi, som jag nämnt tidigare, två stora dagar framför oss - två stycken bröllop. Ett av de är i juli och är till våra vänner ute i Skeen och det andra är en månad senare för Malcolms storasyster och hennes kille. Det ena av de ska dock både jag och Malcolm stå där framme jämte paret själva, men på det andra ska vi sitta i bänkarna och kolla på det istället. Jag är en riktig sucker för bröllop och herregud, jag lipar ju framför filmer när det är sådana där typiska kärleksscener, hur ska jag då hålla mig från att böla när jag själv ska stå där framme?? Jag får verkligen försöka hålla ihop, men när man vet att det är äkta kärlek så blir ju allt 1000 gånger finare och gråter jag till filmer där det är skådespeleri... hur ska det då gå? Haha. Jaja, det kommer nog gå jättebra men det är ju såå himla vackert med bröllop. Bortsett från mitt senaste jag var på som var för bara något år sen, som jag knappt räknar, så var jag på min farbrors och hans frus och det var ju såå laddat med extrem lycka och kärlek, så inte ett öga torrt där inte..

En dag är det min tur, även om det nog kommer dröja ett bra tag till, men åh vad jag kommer se fram emot det, eller det gör jag ju redan å andra sidan. Det är en av de större dagarna i ens liv enligt mig och det är ju såå stort och fint. Det är även en hel del som ska planeras, beställas, provas ut, fixas och jaa.. det gäller verkligen att man börjar i tid! Några saker som man ska fixa är ju tex allt inför festen efter själva vigseln, tex dekoration, dukning och annat. En riktigt bra sida med över 1000 olika produkter till just bröllop är https://www.zingland.se. De har även en hel del saker till både svensexa och möhoppa också som faktiskt också ingår i detta hela med giftermål. Det är inte bara att gifta sig utan man vill ju faktiskt också att ens dag ska bli precis som man vill ha den och det kan man ju förstå. Detta ska ju trots allt vara/bli en av de finaste dagarna i livet! :-)

De har bla dessa fina stolsöverdrag som jag själv vill ha på mitt bröllop. Det ser mycket finare och mer exklusivt ut! :-) Något som även är viktigt är ju en typ av gästbok där gästerna kan skriva lyckoönskningar och annat.

Högst upp på tårtan brukar man ha någon typ av tårtdekorationoch jag valde ut en av de jag tyckte var sötast, haha asså kolla såå fin!! Blommor är också ett måste och jag tycker vita sådana är så sjukt vackert. Denna rosbukett har även lite pärlor i sig.

Till sist har jag plockat fram dessa bordskonfettin som jag tyckte var så häftiga, de passar verkligen in i temat. Även placeringskortär något man ofta har och hur fina var inte dessa? Det finns såå mycket fint på deras sida och priserna är ju inte alls fel de heller!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229