Bröstimplantat

Bröst och rumpa. Två ytliga delar på den kvinnliga kroppen som​ många ögon kan dras till, om det finns något där dvs. Ibland kan jag bli så fruktansvärt trött på brudar som "klagar" över sina stooora bröst men ändå visar hur stolta de är över dem och mer än gärna visar den där klyftan (om de nu på riktigt inte mår dåligt över dem, men menar nu motsatsen!). Kan man inte bara stå för att man är så glad och nöjd med sig själv istället för att leka att man är så missnöjd med något som många andra (jag!) kanske velat ha? Jag känner mig platt som en jävla plattfisk på delen ovanför magen ibland, även om jag vet att det inte riktigt är ​såå ​illa och jag har lärt mig att acceptera att jag är fin precis som jag är och att några stora bröst inte är det ​viktigaste​, även om jag ofta inte hade tackat nej till lite mer boobies. Nu till själva frågan - bröstimplantat. Vad tycker ni? Är det okej eller inte att ändra på sin kropp genom att lägga sig under kniven? Jag tycker inte det är ett ​brott​ att lägga sig där för att göra en liten ändring på något, om man mått fruktansvärt dåligt över detta länge och kanske så länge man kan minnas, även om jag EGENTLIGEN tycker att alla tjejer/kvinnor ska vara nöjda och stolta över sin kropp hur de än ser ut, för enligt mig handlar det så mycket mer om vad som finns på insidan. Haha, vad typiskt det där lät, men jag tycker faktiskt det och "inser" det mer och mer. Självklart har jag också haft tankarna om ​hur det varit att göra en operation, ​men jag hade nog faktiskt aldrig tagit tag i att göra det. Jag accepterar mig själv mer och mer som jag är och har lärt mig att faktiskt tycka om mina små tities som dem är, men ibland kan man drömma sig bort lite och det är faktiskt okej. Men brudar - små eller stora bröst - ni är så jävla fina och vackra hur ni än ser ut, ta med er det och glöm FAN inte bort det, för ​ni alla är unika, ​så är det bara!

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Om man gör det endast för sin egen skulle för att man mår dåligt över hur sina bröst ser ut så kan det vara rätt oki :)
nouw.com/nettan
hanshen
hanshen,
Jag håller med dej till 100 där, man ska inte behöva gå runt och må dåligt över sin kropp, speciellt inte över en sak som man själv inte kan göra något åt och då operation kanske är enda lösningen på detta. Det är så synd bara :/ alla är unika och vackra på sitt sätt!
nouw.com/hanshen
t
,
Whatever makes you happy säger jag. Bara man gör det för sin egen skull och är medveten om eventuella risker så.., ja menar alla killar är inte inne på stora bröst.
hanshen
hanshen,
Nu syftade jag inte bara på vad andra tycker om stora/små bröst, men fattar vad du menar ;) Och ja, jag håller med dej - Whatever makes you happy! (Y)
nouw.com/hanshen
thabeastlyfe
thabeastlyfe,
Alltså jag förstår att man inte trivs med någon kroppsdel eller så men om man tänker på riskerna innan man opererar sig så är det väl sitt egna val. Jag har C-kupa men har dock väldigt stora ryggproblem. Och man måste veta innan man förstorar brösten att man lätt kan skada ryggen när dryga kilot läggs på kroppen och drar kroppen framåt. Men det är helt och hållet upp till den som gör det om man vill ta de riskerna eller inte. Jag är inte så insatt men vet att Större bröst ofta leder till mer ryggvärk.
nouw.com/thabeastlyfe
hanshen
hanshen,
Självklart måste man tänka på riskerna och det är nog inte en "dans på rosor" att gå igenom en sådan operation, men samtidigt är det nog väldigt individuellt. Självklart måste man tänka på alla nackdelar också som kollar till som det du säger t.ex. ; ryggproblem. Har man då dessutom en rätt tanig kropp så borde man kanske tänka till två gånger extra! =)
nouw.com/hanshen
hanshen
hanshen,
tillkommer*
nouw.com/hanshen
mpetersson
mpetersson,
Jag tycker verkligen inte att det är något fel alls! Man ska göra det som man SJÄLV vill och skita fullständigt i vad omvärlden och dess individer säger. Jag har bigtittis, skäms verkligen inte, dock flashar jag dom så lite som möjligt (med urringade kläder och dylikt). Tom jag hade kunnat göra en plastikoperation, inte för att göra dom större, men att kanske i framtiden "snygg till dom lite!" Stora som så , goa ändå :D
nouw.com/mpetersson
hanshen
hanshen,
Det ska man alltid göra vad det gäller sin egna kropp - skita i vad andra tycker, det har du helt rätt i! Och det gör du med rätt i - inte skämmas. Aldrig nånsin! Haha för jävla go är du, du är fin precis som du är gumsi! :*
nouw.com/hanshen