BLOGGVECKO-LISTA

Lite cambilder idag ;-)
Vad ser jag mest fram emot denna veckan?

Ma biiirthday, jag fyller ju 23 bast imorgon!!


Vad ser jag minst fram emot denna veckan?

Helgens städning och SNACKA om att vi har mycket att göra nu.. det är omöjligt att flyttstäda och "ta lite i taget". Det går ju inte eftersom det ändå hinner bli smutsigt igen då och det blir dubbelt jobb isåfall, så i helgen (när vi hinner eftersom jag fyller år och ska firas) så får vi ta några (måånga) ryck och göra i princip helt klart..


Vad har jag lärt mig denna veckan?

Att verkligen var NOGA med att tvätta händerna ORDENTLIGT efter att jag använt brun utan sol, för nu står jag här igen - med en normalfärgad hand och en orange. Snyggt.


Saker jag ska hinna med?

Alltihop eller? Bortsett från de tidigare tre dagar med jobb så ska jag ska hinna med att jobba klart idag, att laga till något på kvällen. Jag ska hinna fixa mina nails på händer och fötter, jag ska hinna fira mig med familjen på fredag kväll. På lördag ska jag dessutom hinna ha kalas med släkten och på kvällen ska det hinnas med att städa, likaså på söndag hela dagen (förmodligen) och även hjälpa Malcolms föräldrar att tömma nere i förrådet i källaren, plus laga en massa mat så vi får matlådor. Det är vad som ska hinnas med denna veckan :-). Plus en massa bloggande såklart!


Slutligen tre ord som beskriver denna veckan?

Trötthet, stress och kärlek (OCH LYCKA! Var tvungen haha).

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229