Jeg elsker tasker! Men det er desværre bare sådan at de flotte også er super dyre. Sådan behøves det jo ikke være, så jeg tænkte jeg ville finde nogle budget venlige tasker:)) Alle taskerne koster 650 eller under

Mango//499 DKK Zara// 549 DKK Arket// 650 DKK Mango// 399 DKK

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Lige en hurtig update her fra:)) Jeg fik endelig meldt mig ind i fitness, og var der nede for første gang her for et par timer siden. Det var super lækkert at få brændt noget krudt af men jeg skulle lige finde ud af hvordan maskinerne fungerede...

Håber i har det godt der ude

Likes

Comments

Bukser//Zara - Sweater//Birgitte Herskind - Armbånd//Balenciaga - Ringe//Arvet og ferie


Jeg tænkte de at buskerne og sweateren ville se super godt ud sammen. Både fordi det røde i trøjen men også fordi det mørke blå matcher striberne på siden af bukserne. Da jeg skulle ud i det kolde vinter vejr smed jeg en lang sort mads nørregaard frakke på og mine yndlings støvler fra billi bi.

Likes

Comments

Jeg tænkte jeg ville forsøge mig med den her 30 days challenge! Jeg vil rigtig gerne i gang med at blogge mere, så jeg tænkte det kunne være en oplagt mulighed for at komme igang. Jeg tænker at jeg hellere må gå i gang med at finde noget lækkert content og nogle lækre outfits til den 22, så jeg er godt forberedt... Nå men jeg glæder mig og uanset om man vinder eller ej ville jeg være super stolt hvis jeg klarede den!

Her er et link hvis i også kunne tænke jer at være med: nouw.com/nouw30daychallenge

- Luna

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

​Det her er bare nogle fede ting som står på min ønskeliste lige her i øjeblikket :)

Likes

Comments

Den klassiske læder jakke er virkelig noget alle burde eje i sin garderobe! Den her fra Acne er godt nok en smule dyr, men simpelthen så lækker og holder jo næsten resten af livet. Her har jeg valgt at style den med et par funky bukser, men så sneaks for at tone det lidt ned:))

Likes

Comments

Mange starter en blog, og nu tænkte jeg at jeg da også ville prøve! Velkommen til mit lille univers, som kommer til at være fyldt med mode, inspiration og ting jeg er vild med for tiden. Håber i vil give mig en chance:))

Likes

Comments

​I virkeligt cool og anderledes outfit, som jeg selv ville elske at rende rundt i:))

Likes

Comments