Header

Min mamma fattar ingenting.
Att få ett fast jobb är väldigt svårt, iaf i den delen av Sverige jag bor i, i det yrke jag valt.
Jag kämpar och sliter för att ens få ihop några timmar i månaden, och nu har jag fast i 13 veckor. Men min mamma kan aldrig glädjas av det, utan hon ska alltid trycka ner mig. När jag berättade att jag fått fast i 13 veckor (sommarjobb) så sa hon bara "men sen då"
VADÅ SEN?!! Jag lever väl i nuet? Hon tror typ att jag är r-tard som tror att jobben kommer åt mig... Det hon inte vet är att jag söker jobb hela tiden, så fort jag är hemma kollar jag datorn efter jobb, ringer arbetsgivare samt sökt jobb i andra län men hon tror jag sitter hemma och rullar tummarna. Jag söker alla olika jobb inte bara det yrke jag vill hålla på med utan alla lediga jobb som finns.

Mitt cv är inte det bästa då jag har väldigt svårt att få till ett lockande cv, så brukar ringa istället för att dom ska få en inblick av mig. Helst av allt åker jag till jobbet och visar upp mig så jag är ingen person som sitter och rullar tummarna då jag hatar att inte ha något att göra. Men inte ens detta förstår min älskade mamma som jag hatar för tillfället.

Blir fan galen för ni förstår inte att detta är varje samtal jag ringer åt henne (vi bor 60 mil ifrån varandra)
Vad ska man göra?!?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments