Jajjemen! Ni läste rätt! Efter en lång tids uppehåll har jag bestämt mig för att börja blogga (igen)! Många av er kanske vet vem jag är, några kanske glömt och några av er kanske är helt nya läsare. Så jag tror att en introduktion kan vara på sin plats.

Mitt namn är Hanna och jag är 23 år gammal och bosatt i ett litet samhälle i norra Norrland. Sedan sommaren 2016 kan jag stolt titulera mig som hälsovägledare efter tre år som universitetsstudent. På fritiden älskar jag att vara ute i naturen tillsammans med min lilla vapendragare Ássi, en snart fyra år gammal japansk spets. Förutom att vara ute i naturen tycker jag om att fjällvandra, träna, laga och framförallt ÄTA mat, rita och dricka kaffe. Här på min blogg kommer jag skriva om min vardag, alltså allt mellan himmel och jord! Enjoy!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har verkligen haft fullt upp den senaste månaden. Både med examensarbetet och med ett nystartat företag! För just de, jag har ju inte hunnit berätta: jag har blivit egen företagare tillsammans med min grymma kompis Ellen. Tillsammans har vi startat företaget Hälsoboost, kika gärna in på vår hemsida och blogg!
Annars har det hänt massa saker så bilderna får tala för sig själva!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw