Blä. Idag vet jag varken in eller ut. Känner att jag mer än allt skulle vilja krypa ner i sängen, sova några år och se hur livet ser ut då. Är det inte det ena så är det de andra. När man bara känner att magen vänder sig, hjärtat behöver mer och man önskar att man var mer människa än vad man är. En sån dag är det idag.

När man egentligen vet att det inte är så dåligt som det känns, när man vet att man har nära och kära runt omkring sig så förtränger man det som att man nästan önskar att det vore så.

Varför?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 9 Readers

Likes

Comments

Äntligen fredag! Som jag längtat. Började min morgon tidigt med en stooor kopp kaffe. Sitter i soffan och lyssnar på radion samtidigt som det blåser storm ute. En lång dag på jobbet väntar så jag hoppas att tiden springer på.

Ikväll är jag troligtvis hemma själv, N skulle ut och ta några bärs med sin bror så jag tänkte passa på att måla naglarna, göra en ansiktsmask och glo på en film. Det är rätt mysigt att ha lite ensamtid ibland, göra det man vill, bara tänka på sig själv och njuta. Det är det man ska göra, njuta. Nog för att jag mestadels alltid försöker ha någon vid min sida då jag inte är ett jättestort fan av att vara ensam men ikväll skall det bli skönt.

Imorgon väntar jobb igen, slutar dock vid tre. Sen efter det skall jag till familjen, äta lite middag för att sedan skjutsa dom mot flyget. Semester hade inte suttit så fel. Sen känns det väl inte helt okej att dom ska till Turkiet under omständigheterna som råder vid denna tid.

  • 11 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Gah! Så himla skönt att det snart är helg, de sista 2 veckorna har gått så jäkla fort. Och det är jag väldigt glad över. Bara varit ledig två dagar på två veckor så söndagen är efterlängtad.

Från och med nästa månad stänger vi tidigare på vardagarna så nu kommer man hinna med en massa saker som man annars inte gör, det svider dock i plånboken men förhoppningsvis är jag inte kvar så länge på detta företag.

Ja annars då, haft en mysmorgon med mig själv. Levande ljus, frukost, radion på och hunnit med och tvättat också. Skall strax åka mot jobbet och avverka denna dagen också genom att flippa burgare och stinka os när man kommer hem. Härligt.

Och på så vis lägger jag upp en egobild och hopps alla har en skitbra dag för det ska jag fan ha!

  • 10 Readers

Likes

Comments