Hejsan, förlåt för att jag inte gjort nått inlägg, men va ju i Sveg torsdag-söndag! Och igår vart inte dagen som planerad, skulle till skolan men stannade hemma pga mensen! Skulle möblera om mitt rum lite, och när jag flyttar garderoben gick den sönder..fick lov att ta ur allt och lägga ner den på golvet för att laga den! När jag väl hade lagat klart så ska jag ta upp den, och nu är jag ju så smart så jag tar i klädstången i garderoben.. När jag kommit upp med den ca 40-50 cm så lossnar klädstången och pang jag får garderoben på vänster foten, den smärtan just då kan jag inte beskriva! Foten blev blå och svullen, har varit till doktorn idag och han sa direkt att jag skulle åka och röntga! Blev att vi åker och röntgar imorn! Får hoppas på att inget är brutet!!
Men hoppas alla ni haft en bra dag iallafall :) så hörs vi imorn
👍🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gomorgon alla, idag var det väldigt fint väder :) sitter ute och solar lite, klockan är 11 och jag har redan hunnit städa stallet, mockat och tvättat lite häst saker :) det som står på schemat idag är att packa och fixa för ikväll åker jag upp till Sveg med Mamma och Malin och sover i stugan tills på söndag! Tyvärr som kommer jag nog inte vara så aktiv här då det är jäääätte dålig teckning där uppe, men ska försöka så gott det går :) hoppas ni har en bra dag :D

Likes

Comments

Sitter nu ute på gården med katten Måns i famnen och kollar på hunden Rufus som ligger i snön och slåss med en boll, lite bättre väder nu än imorse 👍

Likes

Comments

Gomorgon allihopa, vaknade vid 7 och släppte ut hästarna, riktigt trist väder var det, det blåste och va kallt! Men nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt! Jag hoppas alla får en bra dag idag :)

Likes

Comments

1. Vad heter du? Jag heter Hanna

2. Hur gammal är du? Jag är 14 år gammal,men blir 15 i år.

3. Ögonfärg? Grön

4. Hårfärg? Svart

5. Hur lång är du? Jag är 171 cm lång.

6. Kär? Både ja och nej.

7. Singel eller upptagen? Singel.

8. Beronde av något? Min mobil ibland.

9. Mitt livs största misstag? Att va tillsammans med en kille som redan sårat mig 1 gång..

10. Vad åt du senast? Skorpa

11. Vad har du för mobil? iPhone 6

12. Om du vann en miljon, vad skulle du göra med alla pengarna? Sparat lite till jag blir äldre, ge lite till familjen och vänner och sen sjänka till några fonder.

13. Favorit land? Thailand

14. Favorit färg? Lila

15. Favorit film? Eva och Adam

16. Vad är det bästa du vet? Familjen, vänner och "han".

17. Vad är det sämsta du vet?
Mobbning.

18. Vad gillar du mest med dig själv? In
genting..

19. Vad gillar du minst med dig själ
v? Allt..

20. Var ska du åka om 16 dagar? Har inget planerat vad jag vet.

Här har ni 20 sak
er om mig 😊

Likes

Comments