(Ingen Rubrik) - 22.50

Tungan bara vrider sig - oavsett vilken ända man snuddar på. Orden som cirkulerar inuti kommer inte ut. Det är som att de stannar i den stora grytan som konstant är i rörelse, men när man ska sila bort de överflödiga stannar allt kvar i silen, eller tvärtom, allt rinner igenom och inget kvarstår.

Vissa dagar går inte. Denna dagen började gå, men kunde inte fortsätta. Jag må ha mycket inombords men att skriva om känslor, offentligt, för alla att läsa, det skrämmer mig. Men sen påminns jag om att jag bara är mänsklig. Ibland kokar bägaren över, trots att värmeplattan inte står på högsta värmen. Inget har hänt mer än livet. Det är en emotionell resa att vara "nybliven" vuxen, att ta steget ut i det vilda utan att veta vart i träsket man ska sikta in sig på. Ungefär så känns det. Vad vill jag, vad ska jag, vad borde jag? Frågor, frågor, frågor. Men om det vore allt. Livet däremellan lever ju också kvar.

När orden inte kommer fram tackar vi musiken lite extra. Tack.

Har egentligen ingen aning varför jag känner en sådan stor drivkraft för att skriva detta här, på denna plattformen. Ja, jag kan ju bara skriva till någon av mina vänner eller bara få be om en kram av min mamma. Absolut. Men någonstans är denna tjej otroligt less och trött på att allt hela tiden ska vara så ytligt och, ja, idealistiskt. Jag vill inte vara ytlig och jag vill inte att denna plattform ska vara ytlig och för att göra detta till min dagbok, antar jag att det inte finns någon annan utväg än att blotta upp sig naken. Någonstans har jag alltid haft lättare med skrift och här sitter jag, i min säng, en måndagskväll i oktober... Hösten, hösten, hösten. Kanske är det du som spökar runt lite.. Skämt åsido. Vi lämnar det såhär. Vet inte vad jag har skrivit och jag orkar inte heller läsa igenom de få meningarna för att polera meningarna. Nej. Låter det vara frakt från hjärtat, för då är det som mest genuint, tror jag.

Hej så länge!

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Riktigt snygg blogg! 😊nouw.com/soderluundd
HannizPanniz
HannizPanniz,
ÅH tack du!! <3 nouw.com/hannizpanniz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229