Nu sitter vi på bussen till London, blir en hel dag där med massa shopping och åka runt att kolla på olika fina byggnader som man bara måste se när man är där! Hannahs första gång i England och då får man inte missa Londons sevärdheter! Uppdaterar mer senare!
XOXO H.T

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej älsklingar!
Idag har vi varit i Oxford och shoppat, och sedan åt vi på restaurang med min pappa och farmor och farfar! De va väldigt mysigt att få träffa dom igen! Imon ska vi upp tidigt för att åka till London, en hel dag med shopping och äventyr! Så bloggen uppdateras antagligen imon på kvällen om inte det finna internet på något cafe!
Två bilder ifrån dagen idag, den första är från primemark och den andra är från restaurangen!


Likes

CommentsJust nu sitter vi i vårt rum här och snart ska vi åka till Oxford och shoppa! Hoppas att vi hittar massa fina saker!! Idag fyller även Hannas pappa år så ikväll ska vi ut och fira honom på restaurang!
Hejdå så länge
Xoxo H.H

  • 91 Readers

Likes

Comments

Jag vaknade precis, vet inte varför jag vaknade så tidigt men men..
Igår som ni vet åkte vi till England, vi bor hos min farmor, farfar och pappa! Igår landade vi kl 11 (12 svensk tid!) i England, och sedan hämtade min pappa oss och åkte bil i 2 timmar för att komma till huset!
Nu ligger vi i sängen Hannah sover fortfarande, vilket jag förstår att hon gör när vi va uppe så länge. Snart ska vi gå upp och äta en typisk Engelsk frukost! Bilder får ni senare för har inte hunnit ta några bilder än! Men ni får en bild på vårat fina rosa rum!

Idag fyller världens bästa pappa år, så vi ska ut och fira honom ikväll!
Grattis min fina pappa 💖

Men nu ska jag väcka hannah så vi kan åka och shoppaaaa!

XOXO H.T

Likes

Comments

Hej babes!

När ni läser detta inlägg sitter vi på planet till England där vi ska vara i fyra dagar. Mer uppdatering kommer i morgon när vi  har vaknat. Hoppas ni har haft en bra dag, puss och kram skumbanan!😁

xoxo H.H & H.T

Likes

Comments

Som ni ser så sitter vi någonstans och väntar, mer kommer i ett inlägg senare! XOXO H.T /H.H

  • 94 Readers

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Förlåt för dålig uppdatering av mig.. Igår var jag jättetrött och somnade vid 9 och det var rätt skönt! 

Idag har jag varit i skolan, och sedan jobbade jag. Mina barn är så snälla och söta, asså jag har världens bästa jobb! Nu ligger jag och Hannah i min säng för hon ska sova hos mig, och imon ska vi upp tidigt för vi ska ha bf-dagen i skolan. Sen på kvällen åker vi mot ***** ska bli så roligt och spännande! Jaja nu får ni en bild från jobbet suddig men ändå!!Jeans- JC / Tröja- Gina / Jacka-JC / Väska- Michael Kors / Skor-Converce

Likes

Comments

Hej älsklingar

Sitter i min säng nu med Axelina. Var ju som sagt på en arbetsintervju tidigare idag och det gick förvånansvärt bra. Hon frågade om jag ville testa jobba för att prova på och se om jag tycker om det. Så jag ska göra det på onsdag om en vecka. Innan var jag och Axelina nere på stan, hon hade lite ärenden att fixa och sedan gick vi till ICA för jag var tvungen att köpa tuggummi och en tidning till imorgon då jag och Hanna åker. Ikväll ska jag sova hos Hanna, haha jag har sovit med någon varje dag sen fredags! 😄 Imorgon har vi BF-dagen då vi kommer ha aktiviteter och samarbetsövningar  med ettorna och treorna..Är lite nervös för vi ska liksom vara ledare och förklara vad dom ska göra osv men det kommer förhoppningsvis gå jätte bra!

Jag och Hanna svarar på frågestunden ikväll, kramis!

xoxo H.H

Likes

Comments

För att vi inte har uppdaterat bloggen så bra denna veckan, men vi har haft rätt mycket att göra i veckan och endel arbeten som vi haft i skolan. 

At the moment: Just nu sitter vi på svenska lektionen som också är vår sista för dagen. Sen slutar vi 13.50 och direkt efter skolan ska jag ta bussen med Hanna till Borås simarena för jag ska på jobbintervju och Hanna ska jobba( hon jobbar som simlärare med små barn)

Vi är också väldigt ledsna att vi inte svarade på frågestunden igår men vi hann inte, men dom kommer förhoppningsvis upp ikväll ❤

Likes

Comments

hej allihopa!

Just nu sitter jag i köket, har precis ätit lite mellis och väntar på att mamma ska komma hem för vi har några ärenden som vi måste fixa. Först ska vi växla in pengar till mig, sedan ska vi hämta en resväska hos mormor, handla och sen  kanske även övningsköra om jag orkar. Det är sjukt att jag och Hanna om två dagar åker till ****** Tiden har gått så fort men det ska verkligen bli så kul att åka!!

Har inte så mycket bilder just nu men jag ska fixa nya, jag lovar! Hoppas att denna halvsuddiga bilden på Hanna duger så länge. 

XoXo H.H

Likes

Comments