Header

Ett nytt år har precis börjat och jag tror inte det bara är jag som har satt upp lite nyårslöften för detta året. Nästan det enda målen som jag har som jag SKA uppfylla är att 2018 ska bli bättre än 2017. Där i mellan har jag lite andra mål som jag ska göra allt för att klara. Ingen mår bra utav en press att man SKA klara saker och ting på ett år. Jag ser det mer som en chans att förbättras och jobba mot målen istället. Uppfyller jag dem så är jag superglad, men ingen press här inte. Vi lever för att må bra!

Det finns inte bara en punkt som jag har satt upp för detta året utan ett antal. Jag har ganska mycket jag vill förändra i mitt liv och hitta tillbaka till. En punkt är att jag ska kämpa allt vad jag kan för att bli av med så mycket ångest jag kan och kunna hantera den bättre än vad jag kan idag. Jag vet att just den punkten kommer jag inte klara på ett år, men jag kommer förhoppningsvis komma en bra bit på vägen. Jag vill hitta mitt gamla jag med träning och mitt hälsosamma liv. Att se lycka i träningen och inte behöver streta emot en ångest varje gång jag ska ta mig till gymmet. Jag vill ha tillbaka min kropp jag hade i mitten på förra året. Visst jag mådde inte bra då heller men då var träningen min bästa vän och jag var allmänt mer gladare. Så dit SKA jag komma.

Sedan att börja spara pengar. Fyller som sagt 18 om 5 månader och då krävs det lite pengar för att klara sig genom livet lite lättare. Körkortet står på spel och det ska också tas.

Sedan att börja jobba. Det är ett MÅSTE detta året. Jag vill göra så mycket mer saker än vad har har råd till och då säger det sig själv. BÖRJA JOBBA HANNA. Jag har faktiskt börjat skriva CV men har inte kommit mycket längre än så för att min ångest sätter stopp för mig ungefär. Men innan denna veckan är slut ska jag ha ett personligt brev och ett CV klart i handen för att söka jobb.

​Ja, som ni märker så lägger jag just nu ner min kropp och själ för att jag ska besegra min ångest och det är mitt största nyårslöfte i år. Mycket energi kommer gå till det. Men kommer jag bara igång med träningen regelbundet så tror jag det bara kommer rulla på. Hoppas jag. Vad har ni för nyårslöften? Låt mig veta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ingen människa är den andra lik. Vi alla lever på helt olika sätt och har olika strategier för att klara av vardagen. Vissa har det tuffare än andra och får kämpa hårdare för att komma upp i samma nivå som en del andra. Men så är livet. Livet är ingen dans på rosor utan ett rent helvete ibland, och det är så det är. Jag personligen som lider av en daglig ångestsjukdom har olika strategier för att försöka förvilla ångesten och komma på andra tankar. Hur gör du för att komma ur en ångestattack? Går det ens?

Första skoldagen efter jullovet är nu avklarad. Med en spänd och bra känsla som kickade igång dagen lossnade sedan och övergick i ångest. En ångest som var okontrollerbar och en mening som jag inte hade något att säga till om. Den där människan som jag dagligen jobbar på att övervinna vann idag över mig. Tyvärr. Tråkigt nog förstörde det hela min dag vilket resulterade till att det inte blev någon träning och ingenting gjort hemma. Allt slutade med att jag låg däckad i sängen i 2 timmar. Jag veeeet. Det är inte det bästa botemedlet mot ångesten, men idag var det en sån dag. Den fick taget om mig och ledde mig hem till sängen...

Varför bryter den där äckliga människan inom mig mina planer? Varför får jag inte göra det jag tycker är kul och vill göra? Idag var en dag då tyvärr ångesten fick bestämma men i morgon ringer klockan tiiidigt och det står träning på schemat. I morgon tar vi nya tag och då har ångesten ingen chans. Ett steg tillbaka och två steg fram. Eller hur är det man brukar säga för att besegra jobbiga saker i livet, men som ändå får en att tillslut klara det!?

Hur gör du när du får ångest? Jag behöver all hjälp jag kan få för att hitta en ny strategi för att försöka besegra denna ångest. Inget utav det jag kan komma på funkar...

Nu släpper vi ångestbiten och går in på de positiva sakerna i livet i stället. Veckan är planerad och jag SKA genomföra all träning som är satt för veckan. Sedan hoppas jag också att detta projekt som står på spel också går igenom. Håll utkik för i morgon avslöjar jag vad det är! 

Kämpaaaa!

Likes

Comments

Att vakna upp efter en cheat day är inte alltid det roligaste... mätt, svullen och en ångest som ligger på topp men som fortfarande är hanterbar! Jag har utav egna själ lagt in en sådan dag en gång i veckan för att bryta det vanliga och utmana mig själv och ångesten. För varje vecka som går kommer jag bli ett snäpp starkare och tillslut har jag förhoppningsvis nått mitt mål och har besegrat min sjukdom. Det enda som hjälper är att gång på gång göra tvärt emot vad ångesten säger! Varje dag är en kamp, men en dag kommer jag förhoppningsvis stå där med mitt liv i egna händer utan att någon annan styr.
Det finns ingen som kan göra det åt dig. Människor runt omkring kan stötta men det är fortfarande du som ska göra jobbet. Jag vet hur det känns. Jag är där just nu och ibland känns allting hopplöst!

Gårdagen var iallafall trevlig med mycket skratt och fina människor. Jag var som sagt ute med min pojkvän med hans kompisar och driftade med bilarna. Vi filmade också lite inför deras nya youtube klipp som kommer komma upp på deras kanal snart. Kvällen blev lång och sovtimmarna blev få. Det vill säga är en anledning till ångesten idag. Min kropp behöver mycket sömn för att orka och att klara av ångesten. Meeeen! Dagen börjar gå mot skymning och jag har klarat av ännu en dag. I morgon tar vi nya tag för då börjar skolan!För er som inte förstod vad ”cheat day” är så är det en dag utav veckans 7 som man får äta precis vad man vill och inte tänka på den hälsosamma kosten som resten utav dagarna består av. Som sagt så har jag satt upp lite mål och nyårslöften för 2018 för att ha något att jobba mot. En sak där är att jag ska ta upp mitt hälsosamma liv igen med bra kost och träning. Jag kommer skriva ett inlägg om enbart ”nyårslöften” lite senare där ni får se vad för resa det är ni kommer få följa med på under detta året!

Likes

Comments

Sluta aldrig tro på dig själv, även om allt känns tufft och hopplöst. Jag veeet, när man är där känns det som om allt är över och att man inte har någon chans att klättra upp igen. Ångest attack efter ångestattack får mig att tänka på att det är här det kommer ta slut. I promise You! En dag kommet det. Du får ork och energi till att sätta stopp och besegra den osynliga människan som styr dig inifrån. Men resan dit, det är där jag är idag....

Livet är orättvist ibland! Vissa människor lider utav obotliga sjukdomar som kan vara livshotande och som endel får leva med resten utav livet. Andra lever lyxigt och friska som på rosa moln. Varför är kontrasterna så stora?
Det är bara till att accepter och kämpa mot sina egna mål. Endel får chansen att gå den raka vägen genom livet medans vissa får åka världens bergochdalbana för att ens komma en bit på vägen. Livet är orättvist och det är så det är. Det är bara till att acceptera och fortsätta kämpa!

Den senaste tiden har varit väldigt väldigt tuff. Ångestattacker hela tiden, sömnlösa nätter och ett beteende som en människa styr inifrån som inte är jag. Maten blev ännu en gång en fiende och där kändes det som om jag var tillbaka i samma skit igen. Men så var det inte. Jag han på sista sekunden besegra just den lilla biten utav ångesten som skulle få mig att sluta äta igen. Och ett tag där kändes det som om jag skulle tina bort.

Jag ställde mig upp på mina egna ben starkare än någonsin och tog mig vidare. Vidare mot ett starkare jag och en millimeter närmre ett friskare jag. Vad vet jag om detta är en ångestsjukdom för livet eller bara en längre period!? Oavsett vad så kommer jag aldrig sluta kämpa. Varje dag är en kamp med ångest på ett eller annat sätt! Och jag vet att det finns människor runt omkring mig som älskar mig och stötta mg i alla lägen. Jag skulle aldrig svika dem för att ångesten en dag skulle ta över!

Jag vill bara uppmana dig med samma problem att aldrig sluta kämpa. Det finns människor runt omkring dig som älskar dig och en dag kommer det kännas bättre och du kommer se en mening med livet. Det är dit jag är påväg just nu!

Likes

Comments

Ja, livet går upp och ner och alla dagar blir inte som planerade. Idag väcktes känsliga ämnen på en plats som jag helst inte vill besöka men som ibland är tvunget.

Det är något som är fel!

Dagen har gått som vanligt och jag har mått underbar. Kroppen har mått bra och jag har sprudlat utav energi. Jag hade en underbar morgon med god frulle och älsklingen som sällskap. Kan det bli bättre. Dagen drog igång och jag var mer än taggad på en fantastisk dag med praktik och ett grymt pass på gymmet. Men... Där blev det ändrade planer.

Redan i morse lände jag att det var något som inte stämde. Vaknade och fick gå på toa, men det var inte som vanligt...

klickan ringde runt 7 tiden och det var dags att kicka igång dagen. Ingenting stoppade mig och jag for upp. Men det jobbiga var att jag fick springa på toa... Vaknade idag med ett väldigt svagt högerben, ingen känsel i vänstra skinkan och ner på utsidan utav låret, jag kunde inte böja tårna ordentligt och jag hade stickande känningar inuti skinkorna. Sist men inte minst så har min knipmuskel slutat funka... Någonting är fel i ryggen igen.. kan det vara efter skadan? Ingen vet och på akuten idag så kom de inte fram till någonting. Ska in i morgon på morgonen igen och gå igenom en ny undersökning och nya beslut ska tas. Där efter får vi se vad som händer och det är bara till att ta situationen som den är. Hör av mig mer i morgon när jag har fått mer besked!

Har en sak jag måste berätta för er men något som jag inte orkar ta upp idag. Kroppen är trött och huvudet dunkar. Nu säger jag godnatt efter en tuff dag!

Likes

Comments

Livet är en gåta och många olika överraskningar ligger bakom varje dag. Vissa dagar överraska mer än andra och ingen dag är den andra lik. Det är just det som är så spännande. Idag överraskade min kropp mig!

Bästa känslan!

Kroppen, humöret, känslorna och sist men inte minst, HELA JAG är på topp! Gick ifrån gymmet med världens bästa känsla! Har hämtar mitt paket från Proteinbolaget och jag har redan testat vissa produkter. I morgon skriver jag om just det nätet! Håll utkik för där släpper jag verkligen taget om mina känslor och delar med mig. Ett inlägg som jag tror ni alla kommer vilja läsa!

Förlåt för att jag blev så sen nu ikväll. Har haft fullt upp exakt heeela dagen. Tidig morgo, praktik, ett grymt träningspass sedan hem till älsklingen, käka och nu. Nu har jag hamnat i sängen efter en skön dusch. Dagen har vart grym och jag har bra levererat på topp. Ingenting har kännts fel på hela dagen. Min kropp och framförallt jag är på topp nu! Energi sprudlar och jag kan inte sluta le. Dagarna som går blir bara bättre och bättre och jag utvecklas. Kroppen blir bara bättre och bättre och bättre. Med detta underbar paket från Proteinbolaget så kan jag ju säga att jag verkligen inte kommer tappa suget. Proteinhyllan är påfylld och jag är redo för att leverera på topp dagligen!

Med dessa underbara bilder så säger jag nu godnatt. Kroppen är trött, mitt huvud är trött och klockan säger sängdags. Det är en dag i morgon också så det är bara till att lyssna på kroppen.

Stay strong!

Livet är kort och intensivt. Dagarna springer iväg i rasande fart och det finns nog inte någon som hänger med. Lägg upp ditt liv och sätt mål. Gör det du älskar och jobba för att komma dit du vill komma. Jag tror på dig!

Likes

Comments

Träning är något jag lever för och älskar så otroligt mycket. Något som har räddat mitt liv och som jag alltid kommer stå fast vid. Jag har mål, men jag har även gränser. Målen ska någon gång uppnås och bakom det krävs det mycket kunskaper och planering. Ingenting går på löpande band och kommer serverat. Det krävs lite tid och en struktur samt en plan som ska funka. Idag delar jag med mig utav veckan träningsschema.

Vecka 10

Hur tänker jag när jag ska lägga upp ett träningsschema för den kommande veckan. Vad prioriteras? Vart vill jag komma med träningen? Övningar som är bra att kombinera? Hur får man då det bästa möjliga träningspasset för att avsluta veckan som jag gjorde igår med en kropp full utav träningsvärk? Hur får man till den absolut bästa veckan?

Det är just det jag kommer avslöja för er i detta inlägget. Tankarna går under hela helgen och jag börjar redan på lördagkvällen efter sista passet att tänka om på nytt och planera den kommande veckan. hur känns det i kroppen? Hur mår jag? hur mycket kommer jag klara av? Allt hänger på kroppen hur den mår. Vilken muskelgrupp ska jag starta veckan med? Känn efter och tänk efter vilken muskelgrupp som det var längst tid sedan du körde och hur träningsvärken känns. Som sagt så har jag idag träningsvärk i HELA kroppen FÖRUTOM armarna. Där har jag då en klar start på veckan.

Måndag!

- Armar och axlar följt utav lite rygg.

Alla passen startas också framförallt med en uppvärmning för att få igång blodcirkulationen och att framförallt förbereda kroppen för kommande övningar. Där efter är det bara att köra ditt pass. Töj lite på gränserna och våga utmana dig själv. Öka vikten lite och kör så mycket du orkar. Ta ut dig själv och tänk på ditt fantastiska återhämtningsmål som du får när du kommer hem. Desto hårdare du jobbar desto godare och välförtjäntare blir du ditt mål. Det är ett tips från coachen för att verkligen lyckas!

Tisdag!

- Rumpa / ben

Ett utav mina favoritträningspass måste veckan också innehålla. En motivationshöjare och något som kickar igång mig behöver jag någon gång i början på veckan. Så ett TIPS! Någon dag in början på veckan ska du genomföra ditt favoritpass för att höja motivationen lite. MEN, börja inte med den. Lägger du den i början och lite mer in mot mitten så får du också längta och du genomför passen innan så mycket bättre.

Onsdag!

- Mage / Armar

Dagen innan en vilodag ska du kombinera ditt pass med den tråkigaste muskelgruppen och den roligaste. Det är just denna dagen det går som segast då man vet att det snart är vila. Börja då med det tråkiga när du har som mest energi, avsluta sedan med det roligaste och då kommer du köra även om du är trött. Där har du ett grymt pass även om det är dagen innan vila!

Torsdag! 

- VILODAG!

Mitt i veckan skadar det aldrig med en vilodag. Att hinna återhämta sin innan helgens träning och ladda upp med god och bra energi. Det är viktigt för kroppen att få återhämta sig och vila för att man verkligen ska kunna lyckas innom träningen. Idag är en sådan dag!

Fredag!

Axlar / Mage

- Ett tråkigt pass måste också kombineras med något bra. Magen är bland det tråkigaste jag vet och då måste det kombineras med något kul. Självklart väljer jag då axlar som är en utav mina favoriter. En brud med riktiga axelmuskler är goals. En dag ska jag också stå där med just dem axelmusklerna!

Lördag!

- Ben / Rygg

Som alla andra lördagar så står det ben och rygg på schemat. Kommer idag fokusera mycket på squats och öka vikterna ännu lite till. Självklart kommer passet vara följt utav andra övningar som tex marklyft på olika sätt.

Söndag!

- VILODAG!

Att avsluta veckan med en vilodag är enligt mig det bästa som finns och som en belöning för kroppen. Det är något den behöver för att orka och hålla motivationen uppe! Kunna ladda om och återhämta sig innan nästa vecka drar igång.

Jag har kombinerat mina bästa TIPS med ett grymt veckoupplägg. Utöver detta så ska kosten sitta, motivationen ska vara på topp och jag ska göra allt för att klara det. Veckan kommer bli tuff men som sagt, jag älskar utmaningar och jag har bara längtat efter just denna veckan. Att verkligen kunna kämpa igenom sig varje pass och där efter kunna känna den bästa känslan någonsin. Jag är redo för att kicka igång en ny och grym vecka och jag hoppas att ni har fått ännu mer inspiration på hur just du ska lägga upp din vecka med träning.
Saknar ni övningar och så så kommer jag lägga in det i ett separat inlägg och skriva allt in i minsta detalj. Från set, reps till vikter. Allt kommer komma! Håll utkik för veckan är fylld utav grymma inlägg som för det mesta kommer handla om träning och just det hälsosamma livet. Jag är taggad på denna veckan och det hoppas jag att du också är. Använd mitt träningsschema så kan vi använda samma upplägg och utvärdera tillsammans i slutet på veckan. Vilken ide.
Just du är grym för den du är!

Likes

Comments

Trallalallalaaaaaaaaaa! Ingen mår bättre en jag men jag har en sak att berätta... En sak som jag inte trodde skulle hända. En sak som verkligen inte får påverka mig och mitt humör. Sverige. Vad är detta. Jag vill inte ens titta ut...

Godmorgon måndag! 

Att vakna och kunna känna lugn och en tystnad som får mig på så otroligt bra humör är fantastiskt. Att hjärnan får vakna och ta in dagens första intryck och kroppen får den tid den behöver för att komma igång. Tystnaden som just nu ligger i huset är just den enda stunden på hela dagen jag verkligen kan njuta. Njuta utav det lugna, tysta och bara låta tankarna fara omkring på bra saker. Tänka tillbaka på sommaren och värmen. Stunderna då man bara låg vid stranden och snackade och umgicks med vänner. Njöt och bara hade det allmänt bra. Att man då kunde lämna ALLT bakom sig. Skolan, problemen, stressen. Det var just då man verkligen kunde njuta och leva just här och nu.

Tittar jag ut nu så är vädret tvärt emot vad jag fantiserade om här ovan. Landskapet ligger helt vitt och är helt täckt utav snö... Kul... Vinter igen... Jag som trodde det skulle gå mot vår och värme. Fågelkvitter och nya outfits. Men nej. Ännu ett bakslag och fler blir det säkert innan våren kommer. TYVÄRR.

HANNA!! Ryck upp dig. Upp med hakan och se det bra med dagen. En ny dag, nya förutsättningar, nya mål och ännu en ny utmaning på jobbet. Nytt hår ska färgas och mina kunskaper ska sättas på spel. Trots det usla vädret så ska denna dagen bli grym. Redan 05:00 ringde klockan och det var dags att sätta på sig den varmaste outfiten jag kunde hitta i garderoben och slänga på lite makeup. Lite hårfix och sedan var det klart. Snabbt, lätt och enkelt är tre ord som beskriver min dagliga look. En favorit helt klart hos mig!

Sitter just nu och mumsar på en frukost medans jag försöker trycka undan de dåliga tankarna om dagen. Att vädret kan påverka så mycket. Jag SKA lämna huset med att ha övertalat mig själv om att dagen kommer bli grym. När jag väl har gjort det så vet jag att dagen kommer rulla på och jag kommer sprudla utav energi. Det är bara att komma över gränsen och ta steget. Hur ser din dag ut? Ska du träna? Plugga eller bara chilla? Jag är nyfiken på hur just din dag ser ut. Kommentera!

Min glada personlighet och mitt utseende passar inte ihop med några sura miner. Jag är en positiv person med så mycket energi. Visst, alla kan vakna på fel sida och inte vara på humör, men det passar inte mitt ansikte. Jag har puttat undan dåliga tankar är tänker nu positivt. Dagen kommer bli grym och jag vet att jag kommer leverera och starta veckan på bästa möjliga sätt. Låt dagen och ännu en ny vecka börja!
Smile my friends! 

Likes

Comments

Vi är människor och väljer våra dagar helt själva. Väljer man den positiva dagen så blir den det också. väljer man den negativa dagen så blir den inte mycket bättre. Idag valde jag soffläge och det blev det också HELA dagen. Äta, sova och vila har vart förnamnet på denna dagen!
Jag lyssnar på min kropp!

Min bästa vän. Jag känner dig in och utantill och jag kan läsa av dig helt och hållet. Du kan inte gömma något för mig. Mår du dålig så försöker jag göra allt för att du ska må bra. Är du hungrig så matar jag dig. Är du trött så låter jag dig vila. Ja juste. Lyssna på din kropp och behandla den som din bästa vän. Idag vaknade jag med träningsvärk och en trött kropp som inte riktigt ville som jag. Det resulterade till mycket vila och film, hela dagen ungefär. Kände att jag behövde det efter en intensiv träningsvecka, men en skön sådan. Ni laddar vi om inför nästa som ska bli minst lika grym. Hämtar även hem mina nya kosttillskott i morgon och i morgon kväll kommer ni redan på en retention från mig om vad jag tycket och så. Alla säger att smakerna är grymma... Stämmer det!? Det återstår bara att se. Kan veckan börja. Jag är TAGGAD!

Det kommer bli sängen tidigt idag. Ingen bra sömn på hela helgen vilket kommer resultera till en riktigt trött Hanna i morgon. Tyvärr. Men ska gör allt för att bli den pigga typen som är på topp. Sova tidigt! Kvällisen är i magen och jag har bara lite förberedelse kvar inför morgondagen att göra. Skriva en planering och lägga upp veckan. Ska även till älsklingen i morgon och det ska packas till det. Ja, som ni hör. Jag har en hel del kvar att göra denna dag och klockan har precis passerat 19:00. Klockan SPRINGER iväg!

Jag har satt upp ett litet mån inför nästa vecka. Jag ska pressa mig lite hårdare och försöka träna så bra denna veckan så att jag i slutet på denna veckan ska jag kunna ta ännu lite tyngre. Ja jag säger ju det. Träning gör färdighet. Denna veckan ska kosten sitta och passen ska bli grymma. Kommer i morgon inleda med ett grymt arm/axelpass som jag vet kommer bli grymt då det är den enda kroppsdelen jag inte har träningsvärk i. Träningsvärk, vad innebär det!? Jo, att förra veckans träning var grym! GRYMT HANNA!

Jag vågar, jag hoppas och jag tror på mig själv. Med min vilja, motivation och styrka så vet jag att jag kommer komma dit jag alltid drömt om. Men... jag har en sak att berätta. Klarar jag min resa, så vet jag att du också klarar din. Tro bara på dig själv och våga hoppas. Ingenting är för sent och åldern är bara en siffra. Kom ihåg det!
Godnatt sen!

Likes

Comments

Bloggen är en värld där jag delar med mig utav det mesta. Ett ställe där jag skriver av mig och njuter utav stunder med tystnad och lugn. En stund på dagen då jag bara få gå in i min bubbla och göra det jag älskar mest utav att och verkligen skriva av mig i känslor enda in i minsta detalj. Hur jag mår, känslor och allt runt omkring. Jag är en väldigt öppen människa som ibland berättar för mycket och går för långt in på vissa saker. Vissa saker passar här på bloggen medans andra saker inte ens få vistas här. Det är dagen ämne.
Livet är ibland en gåta!

Längst in i mig själv är jag en glad och sprallig tjej som kan umgås med alla. Jag kan pratar fritt om min vardag, känslor och allt, ja ni vet. Jag skäms verkligen inte för att vara mig själv. Jag vill visa människor att jag vågar vara mig själv och "lära" andra och få dem att förstå att du är du och jag är jag. Jag står upp för den jag är och vågar. Vågar yttra mig och ha egna åsikter. Vågar prata om mina känslor och sist men inte minst så vågar jag visa när dagarna är som sämst. Att då har bloggen när dagen kommer då allt bara känns skit är underbart. Att bara sätta sig ner och låta fingrarna gå av sig själv och verkligen få ner varenda känsla i ord. Att släppa lite på trycket och få ur sig allt. Ibland går det inte att prata om det utan man måste få ner det, svart på vitt och kunna gå tillbaka. Bloggen, där är du min bästa vän! Du får ta all skit men även får du uppleva mina allra bästa dagar. Jag vågar dela med mig utav allt, men vart går gränsen?

Bloggvärlden är stor och det finns föööör mycket människor här på nätet som vill det ena och det andra. Det finns gränser även här och bloggen har också sådana. Jag delar liksom inte med mig utav allt. Jag skriver till exempel inte om mina sex, min mens, känsliga ämnen och sådant som kan få er att gå igång. Saker som vi kanske inte tycker samma sak. Det är personliga saker som jag tycker ska få finnas hos bara en själv och den människan det handlar om. Sådana saker behöver inte alla veta. Man har ett "space" där jag har allt för mig själv. Utanför den är det okej att vara och ta plats. Men som sagt. Det måste finnas en gräns och jag har valt att sätta den just där. Vi alla har gränser, även jag som bloggare.

Livet är en gåta med många svar men också många frågor som aldrig får några svar. Livet är inte alltid en dans på rosor utan ett rent helvete ibland. Stunder kommer som man är tvungen att ta sig igenom som man helst hade sluppit. Men som sagt livet går upp och ner och stunder kommer som man är tvungen att passera. Livet är personligt och det finns gränser. Jag har också gränser och allt som händer och sker skrivs inte ut här. Du har gränser och även jag!

Likes

Comments