Header

Kom precis hem från jobbet nu, att arbeta på ett bageri kan nog vara det mysigaste som finns!
Med tanke på att jag tappade min mobil igår i samma veva som jag hade rage-blackout på fasaden så måste skärmen lagas. Som tur är har jag en vän som precis startat ett företag som fixar det, så ska dit vid 17. Fixar alltid skärmen direkt efter den är sönder, skulle aldrig gå flera veckor med trasig display, finns ju så stor risk att det blir fuktskador osv..
Men innan dess skall jag sova en liten stund och ladda upp för ikväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste komma till vana med detta att blogga, det är fortfarande ovant att skriva några gånger per dag. Men denna dag har inte vart värd att blogga om så mycket ändå då den vart riktigt oglamourös.
Dagen började med att jag stog och skrapa bort halvrutten fasad i 4-5 timmar, sen åkte jag och pappa ut med båten. Efter det har jag hunnit åka in till stan för att köpa present för att sedan åka och träffa Affe nere i hamnen. Vi satt och pratade i några timmar, riktigt mysigt som vanligt!
Som sagt, inga direkta äventyr men fick gjort mycket idag så det känns ju bra.
Nu ska jag sova och ladda upp för en arbetsdag imorgon, nattis!

Likes

Comments

Så, kvällen blev inte som väntat men på ett bra sätt!
Först gjorde jag mig iordning lite, hoppa in i bilen och hämtade en kompis så åkte vi in och mötte lite andra vänner inne i stan, vi satt på Chez Ami hela kvällen och folk kom och gick hela tiden. Tillslut så fick min nyktra kväll bege sig hemåt med lite killkompisar, då var det nattekäk och mys på altanen.
Det var en skön måndagskväll som avslutas med The Other Woman, kan inte bli bättre!

Likes

Comments

Så en ny väg, spår, möjlighet.

Har tänkt mycket det senaste på framtiden, speciellt på att starta eget.

Fördelen och nackdelen idag är att för att skapa ett företag eller ett namn är att redan ha en bred krets som känner en viss relation till dig, någon slags samhörighet. Att starta en blogg är en början på att kunna marknadsföra sig själv. Det kanske bara är en period jag är i just nu eller så har jag bara vuxit upp och insett att jag måste ta tag i min framtid, ekonomi och karriär. För jag vill ha en sådan, det kanske låter provocerande och väldigt icke svenskt att säga så men är det inte något som nästan alla drömmer om ha även om det är tabulagt att prata om det?

Oavsett kommer denna omgången av bloggandet (mitt 34de försök) vara mer personligt och mer mig själv.

Första, alltid lika jobbiga, inlägget klart då.

Skriver senare om planen för ikväll!

Likes

Comments

Dags att börja blogga igen? - Ajjamen!

Idag vaknade jag vid halv tio och började dagen med att scrolla instagram, facebook och Aftonbladet, bara jag som har detta som morgonrutin? Nu sitter jag i vardagsrummet med pappa och dricker kaffe samt ser på Tv, bra start!

Idag har jag lite saker att ta tag i, bland annat:

- Plugga

-Ta upp båten

-Övningsköra

- Gymma

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma ifrån skolan, kanske inte det bästa men jag hade såå mycket jag var tvungen att göra och det var inga viktiga lektioner så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig och fixa här hemma istället...Likes

Comments

Idag på morgonen gymmade jag medan resten av klassen var ute och sprang, det finns visst fördelar med att vara pollen allergiker!

Jag hade legday idag iallafall, det betyder alltså squats med en 12kg kettlebell swing, marklyft, lunges, squats, benpress, sido squats med 15kg i famnen osv, jag kör så sjukt effektivt på det gymmet eftersom det är så stort och mycket valmöjligheter! Det är lite annorlunda från mitt lilla express gym...
Det kom iallafall fram en kille till mig som visade sig vara landslags tränare i MMA samt coach för pts runt om i Sverige, han gav mig komplimang för att jag tränade så bra samt att han frågade om jag tävlade inom fitness, hur nice är inte det att höra liksom? Efter det körde jag på som aldrig förr, man blir ju sjukt motiverad!


Likes

Comments

För en riktigt god,snabb och mättande lunch!

1 pers behöver du:

En bunt sparris
1 Sötpotatis (beror dock på hur stor den är!)
1 laxfilé
1avocado

Såhär gör du!
1.
Ställ in ugnen på 220 grader.
2. Skär upp potatisen och lägg dem i en ugnsform.
3. Lägg även i laxfilén i formen och krydda den med vit samt svart peppar, jag tycker det är gott och ha lite citron peppar på också!
4. Sätt in formen i ugnen och ställ larm på 30 min.
5. När det är 15 min kvar på laxen och potatisen så börjar du steka sparrisen i en stekpanna, den är klar när sparrisen mörknar!
6. Ta ut formen, du känner att sötpotatisen är klar när den är mjuk, and voilà, lunchen/middagen är serverad!

Tips! Mosa avocadon och ät tillsammans med resten av maten.

På bilden ser ni min och carros fina lunch!
Likes

Comments