Header

En konst studie av Lee TAEMIN.

Jag använder mig allt för sällan av referenser, här har jag utgått från en helt och hållet. Originalbilden är från TAEMINs musikvideo Sayonara Hitori - en låt som jag föll pladask för.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En konststudie av Lee Pace.

Alla som känner mig vet att Lee Pace är min favoritskådespelare, det var ingen tvekan om att jag behövde måla honom. Det är inte första gången om man säger så...

Likes

Comments

Hey guys!

Insåg att det var ett bra tag sedan som jag bloggade. En middagskonversation med Sandra påminde mig att det kanske var på tiden. Mycket händer nu och jag förstår inte hur tiden ännu en gång har sprungit iväg så snabbt. Hur kan det redan vara december imorgon? Två av tre essäer för studier är skrivna och därpå har vi även två stora produktionsprojekt mot klienter. Utöver det försöker jag hålla allt som innebär målande igång också. Sen ska man försöka ha ett liv också.

Börjar se fram emot julen då jag och familjen mest troligt kommer sitta framför brasan i stugan och spela kort. Ta det lite lugnt och gå promenader på isen, förhoppningsvis även se stjärnhimlar och norrsken om kvällarna! Umeå är lyckligtvis redan täckt av ett vitt lager snö, förhoppningsvis får vi en vit jul i år. Tro det eller ej, men det är inte alltid vi har det nu för tiden...

Likes

Comments

Målade denna konceptbild ikväll. Naturen är något som ligger mig nära hjärtat, speciellt när den är orörd och stilla. Stilla natur mot kontrasten av dramatiska berg är bland det bästa som finns enligt mig. Inom en snar framtid kommer även en video över processen. Hoppas ni tycker om det, nu ska jag strax dra mig mot sängen.

Kram

Likes

Comments

Hello!

Jag har haft en riktigt bra start på veckan. Dagen började med en träff med "arbetsgivare" för nya projekt inom den nya kursen "Design i teori och praktik". Vi diskuterade lite idéer och kom fram hur vi, i stora drag, skulle dela upp arbetet. Därefter var tanken att jag skulle dra mig hemåt och läsa kurslitteratur. Jag om Emil drog på en shoppingtur istället... Utöver det har vi även hunnit städa och strukturera lägenheten. Sist men inte minst har jag även börjat en ny resa på sociala medier! Konstnärsglöden brinner!

Hoppas att ni har haft en lika bra måndag som jag, kram!

Likes

Comments

Igår spenderade jag bland annat tid åt att studera händer. Ugh, det är verkligen inte min starkaste sida och något man definitivt alltid kan bli bättre på. Att gå tillbaka till basics är alltid nyttigt, jag hoppas kunna förbättra alla mina färdigheter för att utvecklas ytterligare!

Sedan jag och Emil flyttade ihop har jag känt av konstnärsglöden igen, det är helt fantastiskt. Då mina drömmar som concept artist lades lite på hyllan för ungefär två år sedan har jag inte varit lika aktiv med målandet. Ännu värre blev det när jag förra året började på Universitetet. Delvis har jag fått uttrycka mig kreativt genom andra program och medier under kurserna, samt att det alltid har varit många bollar i luften. På ett sätt har jag tyckt att det varit otroligt synd att jag inte lagt tid åt att måla så här i efterhand, men å andra sidan så kom livet emellan och jag har under denna tid lyckats växa upp. Allt har sin tid, jag måste försöka inse det själv.

Kram

Likes

Comments

InuYasha är en av mina favoritserier, om inte min one and only favoritserie. Serien och karaktärerna hjälpte mig att komma igenom en tid i livet då jag kände mig båda utsatt och ensam. Idag var det ungefär åtta år sedan men varje gång jag besöker denna värld får jag liknande känslor som då. På tiden att jag äntligen dedikerar fanart till InuYasha!

Kram

Likes

Comments

Veckan började med en rivstart! Idag har vi filmat på tre olika platser, på universitetet, i stan och vid Strömpilen. Jag har bland agerat "kameraman" under ett kort tillfälle och även haft rollen som kommunarbetare. Nästa steg är postproduktionen, jag har främsta ansvar över 3D biten vilket är ett krav att ha med i filmen som ska produceras. Jag har höga förväntningar på filmen nu är det bara att kämpa på!

Likes

Comments

Yo!

Denna dag har endast spenderats åt Sims 4. Har laddat ner en massa fint CC och främst lekt runt med att skapa en sim. För mig är Sims ett nice alternativ till de få stunder till då jag inte vill rita men ändå vara kreativ. Man kan skapa egna karaktärer utan att börja från allra första början. Nästa steg är att bygga ett fint hus!

Spelar ni sims? :D

Likes

Comments

Art

Mitt upp i studier och flyttkaos har jag även spenderat några timmar till att måla. Varje gång jag sätter mig och målar inser jag hur otroligt kul jag tycker att det är! Jag börjar mer och mer gå tillbaka till den personen som jag känner igen mig bäst i - en person som helst sitter hemma och myser och målar eller hittar på något annat kreativt. I like!

Vad tycks?

Likes

Comments