Alltså power. Bara ren power. Finns det något med mer power än detta? Vilken kvinna, vilken utstrålning vilken inspiration. Så sexig och så vacker. Jisses! Så vill jag bli när jag blir stor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så länge jag kan minnas har morfars födelsedag firats med brunch på Stallmästaregården. Minns hur vi och kusinerna som små sprang omkring i källarvalven och lekte kurragömma eller burken. Vi har varit där så länge att vi kan säga att det är alltid.

Älskar brunch! Det är den bästa typen av måltid med middagsbuffe på andraplats. Åt så jag storknade av deras goda mat. Tycker dock det har varit godare tidigare. En favoritbrunch är Elfviks gård ute på Lidingö, den är himelsk! Och en drömbrunch som jag ännu inte varit på är Berns asiatiska. Den dag jag unnar mig den.

Likes

Comments

Dagarna i Malmö var riktigt lyckade! Två dansfyllda utgångar, massa god mat, shopping och lite sightseeing. Tillbaka till verkligheten och vardagen men det är okej! Tycker om min verklighet just nu. Den känns relativt bekymmerslös och dagarna flyter på bra. Har flera inbokade saker att se fram emot och längtar till våren. Tänk vad sol och ljusa dagar kan göra allt så mycket bättre.


Likes

Comments

Showen var grym igår! Vi skrattade så vi grät och atmosfären var fantastisk. Också hans crew, plastic cup boys var riktigt bra, ena var en favorit. Några av de härligaste skratten var till honom.

Efter showen var planen att ta något att dricka för att sen gå ut och dansa men konceptet "föra" verkar inte ha etablerat sig så särskilt i Malmö(?!). De ställen vi hittade hade antingen BARA öl eller inträde och dansgolv. Inte heller verkade det vara så vanligt att folk INTE ville gå in på ett ställe efter att blivit insläppta av vakterna så frågorna och förvåningen var stor när vi inte ville in pga inträde och garderob haha!

Vi drog direkt till dansstället istället och hann precis med det billigare inträdet, 80 spänn, hitta det i Sthlm du! Musiken var bra och drickan god men lite folk... Och mitt i stängs alla dörrar av sig själv, lyset tänds och ett meddelande om brand ropas i högtalarna. Så abrupt att vi visste inte om det var på riktigt först eller inte. Men efter att ha fått stå ute i tjugo minuter blev vi insläppta igen och då strömmade det in mer folk och kvällen var lyckad!

Nu har vi precis slukat en supergod frukostbuffé och ska senare strosa lite kring torgen här.


Likes

Comments

Efter tågkaos igår och borttappade flygbiljetter, försenad taxi idag och glömda papper på hotellbokningen sitter vi äntligen på Arlanda med gott om tid till godo! Tack Gud!

Flyget går 16.10 och jag måste säga att terminal 4 är den tråkigaste på Arlanda.. Vi kan gå över till sky city om vi vill men då måste vi igenom säkerhetskontrollen igen.. Så efter att ha luktat på parfymer och kollat lite tidningar men inte köpt nån för den enda jag ville ha fanns inte så slog vi oss ner på O'Learys för att ta nåt att dricka. Soon Malmö! 

Snart lyfter vi!!

Likes

Comments

Om två dagar åker vi!! Är SÅ förväntansfull! Planet går fredag eftermiddag så vi landar i Malmö vid fem och showen börjar 20. Över fyra månader sen vi började planera så gissa om vi är taggade?! Har också googlat fram lite härliga dansställen och hittat tre olika klubbar. Ett HipHop och RnB ställe, en afrobeats och dancehall klubb och den sista heter Casa Caliente och spelar latino. Whoop! Så nog kommer vi ha att göra i helgen. Ser fram emot frukostbuffén också! Hotellfrukost måste vara bland det bästa som finns!

Likes

Comments

Har ett tag nu känt att jag saknar att skriva och blogga. Har gjort det från och till i så många år tillbaka. Så här, för säkert tionde gången, en nystart i bloggvärlden! Så välkomna till min blogg, är supertaggad! Ni kommer få ta del av mig och vad min vardag fylls av. Väldigt blandat!

Likes

Comments