Hva gjør jeg i New York?

30. Desember satt jeg meg på flyet over atlanteren for å starte en ny hverdag i New York City. En drøm jeg har hatt i mange år, men som jeg ikke har turt å satse på. Før nå.

Sjansen bydde seg da prosjektet jeg jobbet på for en av Norges største banker gikk mot slutten. Jeg var ferdig med graden min på BI, og jeg hadde ikke lengre en fast jobb eller noe annet som holdt meg tilbake. Når man går med en drøm i magen i så mange år, vet man når tiden er inne. Jeg visste at dersom jeg tar en ny jobb nå, kommer det aldri til å skje, og jeg kommer til å angre resten av livet. 25års-krisen tok rett og slett overhånd. Haha!

Så hva gjør jeg egentlig her? Jeg studerer på Berkeley College. (Not to be confused med Berkeley University of California, I wish)

Her tar jeg enkeltfag innen fagfelt som marketing, business administration og fashion. Siden jeg bare går et semester fikk velge fag helt fritt, og valgte derfor fag som bygger videre på graden min i markedsføringsledelse.

Skolen er grei den, fagene er kjekke og professorene for det meste flink, men helt ærlig så er jeg her mest av alt for opplevelsen. Studiepoeng er bare the cherry on top of the cake.
Jeg søkte på skolen gjennom firma SONOR - som jeg anbefaler på det varmeste. De hjelper fra start til finish med veiledning gjennom hele søknadsprosessen, og sjekker opp underveis i oppholdet. Det beste av alt - det er helt gratis.


Liker

Kommentarer