Aura reading i chinatown

Første gang jeg hørte om dette stedet var i 2016 via instagram da Kim Kardashian sin assistent Steph Shep la ut et bilde av aura reading fra en liten lokal sjappe i Chinatown. Jeg noterte meg navnet Magic Jewlery, men kom rundt til å faktisk dra innom når jeg selv besøkte New York. For et par uker siden mens venninnen min Silje var på besøk, dro vi endelig innom og her er resultatet.

Når bildet er ferdig fremkalt gjør en av de søte damene i butikken en reading av resultatet. De forklarer hva fargene representerer, styrken på fargene, hvor de er plassert osv. Jeg kjente meg igjen i mye av det som ble forklart, men hun snakket veldig fort og det var mange mennesker i den lille butikken, så jeg hang ikke helt med på alt hun sa. Men funny enough så lærte vi om The Enneagram i Human Relations denne uken, som er en slags personlighetstest som handler om de tre energifeltene i kroppen (gut, heart, head), og fra hvilke av disse feltene man tar avgjørelser.

Plutselig ble ting litt klarere og jeg fikk bekreftet at det damen nevnte under aura readingen stemte ganske bra. How crazy is that?
Et lite tips hvis noen vil besøke stedet- beregn god tid. Det er som oftest kø utenfor til enhver tid. Vi kom litt før de åpnet, da var det ingen mennesker der, så vi kikket litt i butikkene i nærheten i ca.10minutter og da vi kom tilbake var det allerede en lang kø nedover gaten. Selve readingen tar 5 minutter.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MAGIC JEWLERY
238 Canal st.

Liker

Kommentarer