10 ting jeg vil gjøre i September

Endelig September! Min favoritt måned og årstid er offisielt i gang. Ikke bare fyller jeg år i september, men det betyr også at høsten er i anmarsj. Snart er det tid for å pakke bort shortsene og finne frem tjukke strikkegensere og store ullskjerf.
Jeg gleder meg spesielt til mørke, kjølige kvelder som tilbringes foran TV-en med de beste programmene som Skal Vi danse og Alt For Norge rullende på skjermen. Med en varm kopp te og masse stearinlys blir det ekstra cozy🍂

· 10 ting jeg vil gjøre i September ·

1. Feire bursdagen min med flotte venner, fest og morro! Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg vil gjøre på dagen min, men feiring blir det.

2. I anledning bursdagen min, planlegger jeg å sette sammen en egen birthday playlist som holder stemningen oppe hele kvelden. Her snakker vi en god mix av allsang og bops.

3. Gi macbooken en ordentlig detox. Med alle bilde og videoklippene fra USA-oppholdet er lagringskapasiteten på maccen helt sprengt, selv etter flere runder med sletting. Nå er det tid for å slå på stortrommen og starte med helt blanke ark.

4. Selvpleie er i fokus denne måneden også, men i September er det håret som skal få litt ekstra oppmerksomhet. Sommersolen har satt sine spor, så denne måneden skal jeg sette av tid til å kure håret hver eneste uke for å få tilbake glansen og fuktigheten.

5. Skrive ferdig flere New York guides. Stay tuned, det kommer masse nyc innhold fremover.

6. Finne frem de deilige høststrikkene mine. ..og pakke ned sommerkjolene :-(
Det er litt trist at sommeren er over allerede, men jeg ser alltid frem til høsten som er min favoritt årstid. Bittersweet feeling.

7. Nyte en rolig helg på hytten sammen med familien. Kvalitetstid <3

8. Jeg kom ikke helt i mål men det utfyllende innlegget om studier i New York som jeg egentlig skulle poste tidligere i sommer, men det kommer denne måneden. Og det i god tid til studenter som vil begynne studier neste semester.

9. Legge meg tidlig, stå opp tidlig. The struggle! Seriøst, jeg føler aldri at jeg kommer helt ovenpå på dette punktet. Selvom jeg er trøtt og sliten, så kvikner jeg alltid til på kvelden å da klarer jeg bare ikke å legge hva meg hva enn jeg holder på med haha. Skjerpings!

10. Prøve ut minst tre nye veganske middagsretter. Det er så gøy å eksperimentere på kjøkkenet, og jeg har fått opp øynene enda mer rundt vegansk mat eller nyc-oppholdet. USA ligger laangt forran med utallige restauranter som bare serverer plantebasert mat, som i tillegg smaker helt himmelsk.

Liker

Kommentarer