10 ting jeg vil gjøre i oktober

Det er alltid fint med mål, og for meg hjelper å skrive dem ned. Da kan man nyte den følelsen av å krysse av på to do-listen når målet er gjennomført. Vi er allerede kommet godt i gang med høstmåneden Oktober, og nå er det tid for å finne frem vinterkåpene og cozie up! Her er ti ting jeg vil gjøre i oktober🍂

· 10 ting jeg vil gjøre i oktober ·

  1. Finne en ny bok å lese. Jeg har vært på jakt etter en ny og spennende bok, og hvor passende var det ikke da boken til Eirin Kristiansen dumped ned i postkassen min i dag. Jeg gleder meg til å ta et dypdykk i den og bli inspirert.

  2. Invitere til kosekveld med vin og brettspill. I en ellers hektisk hverdag er det viktig å sette av tid til de som står oss nærmest. I oktober skal det inviteres til en koselig kveld med vin og morsomme brettspill sammen med gode venner.

  3. Denne måneden har jeg bestemt meg for å bli flinkere med tøying etter trening. Jeg har alltid vært nokså myk siden jeg drev med turn og cheerleading i oppveksten, men det siste året har jeg stivnet helt til. Tøying har nærmest vært ikke eksisterende i min rutine, og det er på tide å gjøre noe med.

  4. Feire Halloween! 🎃

  5. Møte skjønne Martine for en etterlengtet lunsj. Vi ble kjent da vi begge bodde i New York, og denne måneden kommer hun på helgebesøk til Bergen. Ser fram til jenteprat over noen drinks etter gammelt.

  6. Ikke skippe planlagte treningsøkter. Her har jeg slurvet litt den siste måneden, men nå er det full skjerpings. Denne måneden skal jeg ikke skippe mine planlagte økter hver uke.

  7. Oppdatere Tise-kontoen min med masse nytt. Etter enda en runde med garderobe-detox har jeg en hel haug med klær og sko som jeg skal legge ut på Tise asap. Brukernavnet mitt på Tise er Hadaot hvis dere vil ta en titt.

  8. Her i Bergen er vi #blessed med mange flotte fjell rett i nærområde, og i oktober vil jeg fortsette å nyte disse. En frisk fjelltur er alltid godt for kroppen og ikke minst for å lufte topploket Ekstra fint er det når omgivelsene blir farget i nydelige høstfarget.

  9. Bake pumpkin pie! Namm.. Oktober er høysesong for gresskar og jeg har allerede notert meg mange oppskrifter med pumpkin spice som hovedingrediens. Jeg gleder gleder meg til å prøve ut oppskrifter som pumpkin pie, pumpkin cupcakes, pumpkin spice lattes osv. Jeg vil såklart dele oppskrifter dersom de viser seg å være suksess.

  10. Finne en ny TV serie jeg kan bingde under dynen på søndager. Kom gjerne med tips!

Liker

Kommentarer