10 ting jeg vil gjøre i Mai

- Kom Mai, du skjønne milde -

Jeg kan nesten ikke tro at vi har kommet til Mai måned allerede, hvor blir tiden av? Det betyr at eventyret i New York nærmer seg slutten for denne gang, men jeg kan ikke klage, Mai er kanskje årets fineste måned og det så mye å glede seg til. Rooftop season er offisielt i gang, og det kunne ikke blitt bedre nå som dagene blir mildere og kveldene blir lysere. Her er 10 ting jeg vil gjøre denne måneden.

 1. Feire 17.mai her i New York. Hvert år arrangerer den norske sjømannskirken i New York 17.Mai feiring med pøler, brus, sjokolade og is. Det ryktes om konserter, lotteri og annet stas også. På kvelden går turen videre til en rooftop med en helt fantastisk utsikt. Jeg tror dette kommer til å bli en helt spesiell 17.Mai feiring, og jeg ser virkelig frem til å feire Norway in New York. 🇳🇴

 2. Gjøre en skikkelig closet detox. Eventyret her i NYC nærmer seg slutten, og jeg kjenner det kniper i magen bare av å skrive det. Jeg skulle gjerne vært noen måneder til, men samtidig jeg gleder meg til å komme tilbake til venner og familie i Norge. De siste 5månedene har jeg klart meg med en ganske så liten garderobe, som har inspirert meg til å gjøre en skikkelig detox. Følg gjerne med på Tise profilen min, for her kommer det garantert en del skatter mot slutten av måneden. Dere finner meg under brukernavnet Hadaot.

 3. Det er ikke noe hemmelighet at New York City er preget av mye forurensing og dårlig luft. Det er ikke så rart siden det er så mye folk og trafikk på en ganske så liten øy. Dessverre merkes den dårlige luftkvaliteten godt på huden, så denne uken skal jeg sette av en kveld til å gå ordentlig gjennom hudpleie rutinen min, i tillegg til å unne meg en detox og en sheet-mask. Kanskje litt selvbruning også, det får vi se an. En skikkelig spa night blir det uansett.

 4. Gå over Brooklyn Bridge på kvelden. Jeg blir aldri lei av utsikten mot Manhattan, og den er spesielt fin på kvelden når skylinen lyser opp. It's like magic.

 5. I løpet av denne måneden vil jeg dra på kino. Jeg hører mye bra om filmen The Hustle med Rebel Wilson og Anne Hathaway. Har du sett filmen?

  6. Trust me- når man først begynner med apper som Postmates og Seamless, da er det vanskelig å slutte. Jeg har blitt så lat på det å lage mat hjemme i det siste. Kanskje mest fordi jeg ofte kommer sent hjem, og da er det så mye mer lettvint med delivery enn det å kokkelere på kjøkkenet selv, men nå er det på tide å skjerpe seg. I Mai vil jeg lage flere middager hjemme, og det er jeg allerede godt i gang med. I kveld er det norsk taco på menyen. Namm!

  7. Som jeg nevnte er rooftop season i gang her i nyc, og det må utnyttes. På solfylte dager er det nesten et must å besøke en takterrasse og nyte den fantastiske utsikten med en god drink i hånden. Smak av sommer✨

  8. På den første søndagen i Mai arrangeres The MET Gala i New York, som markerer den årlige åpningen av moteutstillingen på museet. Det gleder jeg meg til å sjekke ut i løpet av denne måneden, og hvem vet- kanskje ta et glass på roofen også?

  9. I Mai vil jeg prøve minst 4 nye cafeer. Det blir ofte til at jeg besøker favoritt plassene om og om igjen, noe som egentlig er helt tussete siden jeg bor i den mest fantastiske byen som har alt å tilby. På tide å prøve noe nytt!

  10.Dra på vintage shopping. Så langt har jeg ikke hatt noe særlig luck når det kommer til vintage shopping, men nå begynner de forskjellige bruktmarkedene å blomstre så det er kanskje på tide på prøve lykken igjen. Jeg har så lyst til å finne en helt unik skatt som jeg kan ta med hjem igjen til Norge.

Liker

Kommentarer