10 ting jeg vil gjøre i Juli

Da jeg reise fra New York viste gradestokken 20+ og solen skinte hver eneste dag. Hjemme i Bergen derimot, har ikke sommerværet vært mye å skryte av. Jeg håper Juli kan bringe litt av det fine være med seg slik at vi får litt sommerstemning i regnbyen også. Til tross for det kjipe været har jeg likevel hatt skikkelig feriemodus, og det har vært deilig å nye de late dagene✨

· Her kommer 10 ting jeg vil gjøre i Juli ·

  1. Jeg har fått helt hangup på hjemmelagde veganske chocolate chip coockies etter at jeg smakte dem hos en venninne i New York. Denne måneden skal jeg lage en ny batch med saftige homemade vegan cookcies. Mmm. De er superenkel å lage og smaker kjempe godt. Deler oppskriften på bloggen senere, så stay tuned for den.

  2. Jeg er på god vei til å få på plass gode treningsrutiner igjen, og det skal jeg fortsette med i Juli. Jeg stresser ikke, og nyter sommerferien med verdens beste samvittighet, men det er deilig med litt rutiner i hverdagen også.

  3. Oppdatere spillelistene mine på Spotify. For tiden hører jeg nesten bare på podcast, så det er sjeldent at spillelistene har får noen nye tilskudd. I juli skal både treningslisten, hverdagslisten og partylisten få en liten oppfriskning. 

  4. Booke ferie? Her setter jeg rett og slett et spørsmålstegn fordi ingenting er bankers enda, men jeg krysser fingrene og håper på en spontantur et eller annet sted i sommer. Helst en plass med strand og bademuligheter hihi.☀

  5. Jeg tok naturligvis en god del bilder i New York, blant annet med polaroidkamera mitt, og nå er det tid å finne en måte å oppbevare disse bildene slik at de ikke falmer og minnene forsvinner.

  6. I løpet av måneden må jeg komme meg en tur opp Stoltzen. Det er en svett fornøyelse av en fjelltur, men på toppen får man en helt uslåelig utsikt over Bergen som tar pusten fra meg (literally) gang på gang. En skikkelig gevinst for strevet er det hvertfall.

  7. Denne måneden skal jeg begynne å lese på en ny bok som har stått i hyllen min i nærmere et år. Nå er det på tide å tørke støvet av boken "The Subtle Art of Not Giving a Fu*k av Mark Manson. Gleder meg til å gjøre et dypdykk i denne.

  8. Gjett om jeg skal utnytte soldagene til det fulle -hvis de dukker opp.​ :-)

  9. Jeg elsker å lage smoothies året rundt, og på sommeren er en stor favoritt smoothiebowls med masse god topping. Det skal nytes et par slike i sommermåneden juli.

  10. Jeg har lenge jobbet med et utfyllende innlegg om studier i New York. Det publiseres på bloggen i løpet av denne måneden så be on the lookout hvis dere er interessert i å studere i USA. Jeg håper den vil være til god hjelp.

Liker

Kommentarer