She is back in town today!! Sitter och fikar på café paus med pau, Cissi, jk och milo. Paus sallad luktar dåligt underliv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick ett brev idag från resurs bank där de skriver "hej Anna! Eftersom du är en sån bra Kund hos resurs bank, kan vi erbjuda dig vårt uppskattade betal- och kreditkort supreme card gold med en kredit på 25 000"
Hade pappa sett det hade han rivit det med en gång.

Ja jag och pengar går inte ihop, de försvinner lika fort som jag får dem. Farligt!!

Likes

Comments

Idag är jag hundvakt åt Gabriellas franska bulldog. Han busar hela tiden med Sheldon, dricker hur mycket vatten som helst och kissar.
Igår var jag bara hemma. Har hamnat i en liten Depp period så orkar inte riktigt "va" med någon är bara skönt med sällskap.

Skickat iväg paket också med grejer jag sålt på tradera. Tjänade 1350:- som kommer gå till räkningar som med allt annat. Hehe

Wellwell

Likes

Comments

Sitter där och äter nu. Skapade en riktig smaksensation trots att jag vara varit här en gång för längesen. Mums! Ska äta upp skiten nu och sedan ska vi hemåt. Sökte jobb idag fanns en ledig plats. Men jag har alltid otur så ska inte hoppas för mycket. Men ååh vad jag vill!!!

Uppdatering! Min "smaksensation" visade sig vara kräkmedel. För mycket olika smaker och oliverna gjorde inget bättre.Likes

Comments

Vaknade kl. två. Men kom hem typ halv fyra inatt så ville dö när jag kom hem av trötthet.
Nu är jag iaf på väg till Karlstad. Ska söka jobb. Hehe

Hörs senare!

Likes

Comments

Är på väg nedåt i landet, Gab har bestämt sig för att skaffa hund. Så jag håller henne sällskap i bilen.
Här kommer lite bilder på väg, hund, Gab, jag.
Likes

Comments

Ligger mer back än någonsin med pengar nu. Idag var nog mitt första wake up call. Har handlat på fakturor för jag trott att jag har pengar nästa månad. Vilket jag inte har. Mitt förrtida jag jävlas med den nutida. Det går inte ihop. Blir så arg på mig själv att jag aldrig lär mig.
Kläder my drug, får sluta onlineshoppa. NU!

Likes

Comments

Har sett film med Sead, men så somnade han. Då bestämde jag mig för att göra jk sällskap då hennes fästman är ute. Senare ska jag hämta Besart, seads bror i ölme.


Likes

Comments

Julia är så söt så hon satt på en liten namnskylt!Likes

Comments

Min lägenhet blev ockuperad med småglin.. Nej förlåt hehe 94:er. Så jag fick släpa mig och Sheldon till Jessica. Hör ligger jag nu tillsammans med min kärlek Julia :* bild på oss Fnizzzz och lite mat.
Likes

Comments