Hei på dere godtfolk, nå er det veldig lenge siden jeg har vært innom bloggen. Det har skjedd masse på godt og vondt siden jeg var innom hær sist, men ettersom jeg mer eller mindre ikke blogger lengre vil jeg ikke gå noe mer inn på akkurat det pr idag. 

Som dere har fått med dere så har jeg flytte til Drammen, jeg bor enda i denne nydelige byen og jeg stortrives!. Jeg har forelsket meg helt i den nydelige  naturen hær og tilbringer tid hver dag ute i skogen og ved elven. Jeg har blitt ett skikkelig friluftsmenneske og er alltid på jakt etter nye plasser jeg kan nevege meg på, så hvis du vet om fine turområder i Drammen, rop ut! 

Så, ville egentlig bare fortelle dere at jeg fortsatt lever selv om jeg ikke blogger lengre. Hvis dere vil følge meg kan dere legge meg til på Snapchat, hanne-lisa heter jeg der:) 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er jeg igang med genseren til Mikael igjen :) Dette prosjektet har jeg lagt til side for en god stund siden men tok det frem igjen idag så nå strikkes det for full guffe! Det er deilig å ha noe å bedrive dagene med ettersom jeg ikke har så alt for mye å drive med om dagene, enda:) 

Likes

Comments

Herregud så masse snø det har kommet til Ballangen de siste dagene... Dere ser jo også grenene på trærne bak henger skikkelig ettersom vekten på snøen blir enorm. 

Nå er jeg veldig glad for at vi fortsatt er i Ballangen og ikke påtur sørover,  kan ikke være noe morsomt å kjøre så langt når snøen laver ned. Vi har ikke helt bestemt oss for når vi kjører men vi drar plutselig 😀 

Likes

Comments

Nå er det en stund siden sist jeg oppdaterte dere på flyttingen min, nå er det sånn at jeg ikke kan dele like mye som det jeg hadde ønsket, av ulike grunner..

Men, nå har jeg ihvertfall begynt å pakke bilen, litt etter litt fylles den opp med mine og Mikael sine ting! Likes

Comments

Nå har altså klokken blitt 21.00 å det er noen dager siden jeg var våken så "lenge" haha. Det er ingen hemmelighet at formen ikke har vært på topp så jeg er ufattelig tidlig i seng for tiden. Når dette innlegget er skrevet og postet skal jeg finne sengen, i morgen reiser jeg og Mamma sørover en tur til Fauske hvor vi skal tilbringe helgen sammen med venner og familie, blir sikkert kjempekoselig :)Jeg vurderer også å ha en liten sneak peek av leiligheten min i Drammen, de bildene jeg har er de bildene som lå i annonsen. Akkurat nå blir leiligheten malt og nye gulv lagt så det er ikke fullt så likt som på bildene, men litt får dere ihvertfall se, kan også vente til jeg flytter så får dere sett skikkelig hvordan leiligheten ser ut? JEg gleder meg uansett til å ta dere med på reisen min :)

Likes

Comments

Jeg blir så ufattelig kvalm og provosert av mobbingen som foregår i forskjellige kommentarfelt til nettaviser, forum osv.  Det som sjokkerer meg mest er at dette er voksne mennesker, eller unge voksne som slenger dritt og kvalme, å vi snakker om mobbing blant unge, at det er et problem? Jeg har lenge latt meg provosere av ting jeg leser i i kommentarfeltet men det var den artikkel om Nano som fikk meg til å tenne alle pluggene.  

                                

Sitter ikke vi å forteller barna våre fra de er små at det er OK og være annerledes? At man alltid skal være seg sev? Er det ikke det vi sier til våre barn? Så kan vi igjen angripe denne jenta som er seg selv, og ja, som er annerledes? Snakker vi ikke mot oss selv og våre meninger? Er det da ikke sånn at vi lyver til barna våre? For det er jo egentlig ikke greit og være annerledes, det er jo egentlig ikke greit å være seg selv? 

Tenker ikke folk på hvor mange som blir direkte rammet av drittkommentarene som kommer på nettet, jeg ser folk heie frem dritt, jeg ser folk skape mobbere, jeg ser voksne foreldre som mobber en ung voksen, hvordan hadde du reagert hvis dette var ditt barn? Hvordan hadde du reagert hvis noen hadde heiet frem en mobber som mobbet ditt barn på nettet? Faen, VOKSNE mennesker, jeg blir direkte kvalm av oppførselen deres. Vi lever faktisk i 2016, er det ikke "annerledes" akseptert enda? 

Nå må voksne mennesker sette en stopper for denne dritten, vi voksne skaper neste generasjon å vil vi virkelig at samfunnet skal være så fylt med hat? Vil vi at våre barn og barnebarn skal oppleve dritt på nett? Sett dere gjerne ned å tenk på hvem som skaper mobbing, hvem skaper hets på nett? Jo det er VI VOKSNE mennesker, det er faen med vi som er problemet, nå må det sannelig bli stopp på dette snart.. Jeg gruer meg til min sønn blir gammel nok til å være på nettet, jeg gruer meg til han skal oppleve dritt på nett å jeg gruer meg til han får se hvor lite voksen vi voksne mennesker er........ 

Likes

Comments

Nå er det egentlig ikke så lenge til jeg forlater Ballangen og inntar Drammen, tiden går plutselig så urolig fort.  Den 10.Februar drar jeg fram venner, familie og hund å setter kuren sørover. Jeg har bestemt meg for at Turbo blir hjemme, foreløbig. Turbo har vokst opp med frihet, han går inn og ut døren som han vil, har stor plass å bevege seg på så jeg vil ikke ta det fra han, ikke enda. Jeg kommer til å savne Turbo masse, han har vært sammen med meg nesten hver dag i snart 2 år, det er jo babyen min om vi skal sette det helt på spissen. Turbo kommer til å få det kjempefint i Ballangen sammen med han Bjørn, han elsker å være med i både bil, traktor og gravemaskin så han for fortsette med det :)

Likes

Comments