Interiør

Nå har vi kommet oss godt inn i den nye leiligheten. Er så godt å endelig ha møblene på plass, nå kan vi senke skuldrene. Ha en superfin dag, jeg skal nyte fridagen min✨

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God tirsdag! håper dagen har vært bra så langt. Dagen for meg startet med en tur til tannlegen. Null hull, jippi!! I går løp rett og slett dagen forbi meg og jeg rakk ikke planlegge noen ting, derfor setter jeg med ned nå og har fått begynt med å skrive ned i agendaen hvilke mål som skal nåes denne uken og gjøremål. Er så utrolig godt å ha en plan for uken, særlig når man vet at det er en del som skal gjøres. I dag har jeg seinvakt på jobb, så jeg har fått litt tid til å ta en skikkelig spa-behandlig her hjemme med produktene fra Nuskin, som jeg også jobber for. Husk at konkurransen varer helt til fredag! Jeg har også en haug av mail som jeg må få svart på, har tikket inn mail etter mail og jeg har enda ikke turt å åpne innboksen. .

The to do list...

Fortsette med å planlegge uken, dag for dag

Svare på mail

Poste innlegg på nettbutikken min

Jobbe på Bianco kl 16

Ha en fin tirsdag ❤︎

Likes

Comments

For en uke siden startet jeg min egen business og nettbutikk. Det har vært en overveldet start, med masse gode tilbakemeldinger og ikke minst fine kunder samt en haug med bestillinger. Som en liten klapp på skuldra til meg selv og en STOR takk til dere der ute, så vil jeg gå i gang med en konkurranse!

Produktene du kan vinne er:

Glacial Marine mud - Ansiktsmaske som trekker ut hudormer og andre urenheter
Curling Mascara - Gir deg lange og fyldige vipper


❤︎❤︎❤︎

Det er veldig enkelt å delta:

- Bli medlem av min Facebook gruppe her
- Legg til 3 venner
- Tag de 3 i kommentarfeltet og hvilket produkt DU vil vinne
- Du får 1 ekstra lodd hver gang dette gjøres
- Du kan delta så mange ganger du vil

LYKKE TIL 

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

God morgen

I dag har jeg fri fra jobb og har endelig litt mer tid til mitt nye prosjekt som entreprenør. Dette har gått overraskende bra og jeg gleder meg veldig til utviklingen. Jeg sitter nå å venter på at posten skal komme sånn at jeg kan vise dere alle de gode produktene.

Nå blir det egentlig fokus på masse jobb fremover. Jeg har nemlig ett mål som jeg skal nå, dette skal jeg dele med dere ved en senere anledning og jeg gleder meg masse masse til det!

Ønsker dere en superfin dag.

Likes

Comments

PRODUKTANBEFALING

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en uke hos kjæresten min i Kristiansand. Vi har hatt det så koselig sammen og jeg gleder meg allerede til neste gang. Nå har jeg en absolutt favoritt å dele med dere. Flere som har testet ut denne vidunderlige masken? Fy søren!! jeg er så fornøyd med den. Den trekker ut hudormer, urenheter og absorberer døde hudceller. Etter masken er vasket av blir huden så myk og god, er så godt med en skikkelig maske som faktisk FUNKER og gjør jobben sin.

Jeg har vært skikkelig dårlig på å bruke den, men fra nå av skal jeg være FLINK.

Ønsker du å prøve ut denne masken?
Gå inn på min facebookside HER

Likes

Comments

God formidag!

I dag har jeg tenkt å presentere dere for min nye jobb. Jeg har vært så heldig å oppdage disse produktene fra Nu skin og har nå bestilt meg en beauty box som jeg gleder meg veldig til å ta i bruk. Jeg tenker å dele litt erfaringer med dere, kundene våre sine før og etterbilder, samt videoer. Jeg har derfor laget meg en facebook-side hvor jeg presenterer de ulike produktene, her er det mulig å legge inn bestillinger og jeg vil hjelpe dere så godt jeg kan.

​Vi har alt fra munnpleie, solbeskyttelse, ansiktmasker, kosmetikk og mye mye mer. Ta en titt innom siden min her og bli medlem for å få med deg eksklusive produkter og bestillingsdatoer. 

Når du har blitt medlem av siden er det bare å invitere andre som du tror vil like disse produktene. En oversikt over hva jeg selger til dere finner du her

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, SHOOTING, PHOTO

God morgen! Jeg har fått bildene fra høstshooten!! Synes det er sååå gøy å få tilbake resultatene. I dag skal jeg bruke dagen på jobb og deretter har jeg ingen planer, kanskje jeg skal komme meg avgårde på trening. Vi får se hva som frister mest, trening vs netflix. Elsker late dager, haha!!

BYMIOMOE.COM

Ikke glem rabattkoden jeg skrev om i forrige innlegg

Likes

Comments

Contains affiliate links INSPO, REKLAME, SAMARBEID

Innlegget er skrevet i samarbeid med na-kd.com

Jeg har tittet i flere dager på nettet for å finne noe nytt som passer meg denne høsten. Flere enn meg som er på utkikk etter noe høstnytt i garderoben, noe som kanskje er innen for budsjett? Nå har jeg i samarbeid med na-kd.com fått en rabattkode som jeg får dele med dere fine lesere. Ta en titt i nettbutikken her. Det er så mye stilig.
Rabattkoden er på hele 15%.

Koden dere kan bruke er "hello15" - God shopping!!

Likes

Comments

INSPO, STYLE

//adlinks
Butikkene bugner av rålekre farger og tekstiler. En av mine favorittmerker er Ganni. Selv har jeg jobbet med dette klesmerket, jeg bare elsker hvordan de kommer opp med nye ideer og hvordan de legger vekt på å skille seg ut. Her ser dere mine "høstens must". Sjekk de fine fargene!!

WANTS FOR FALL

KåpeHER // Sko HER // Jakke HER // Strikk HER // T-skjorte HER

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, 10 TING

Ganske utrolig at det allerede er oktober. Sommeren gikk så alt for fort, og jeg sitter her i skrivende stund og tenker tilbake på alt det morsomme jeg har gjort i sommer. Egentlig er det veldig deilig med høst. Jeg elsker fargene som kommer ute i naturen og ikke minst i butikkene. Det er jo faktisk høsten som er den fineste tiden av året spør du meg. Fy søren så mye flott det har kommet i moteverden, jeg har lyst til å kjøpe alt!!

HER ER 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I OKTOBER

1. Jeg vil bli enda mer aktiv på bloggen. Trenger masse inspirasjon fra dere der ute. Kom gjerne med tips og triks, jeg tar imot alt. Bloggen gir meg en så god følelse, synes det er så behagelig å få luftet tankene.

2. Jeg vil trene mer. Jeg er nødt å bruke kroppen min mer og gi den akkurat den treningen den trenger, kjenner jeg er veldig sliten generelt etter all jobbingen i sommer og frem til nå. Det merkes på en ellers vond rygg og nakke.

3. Jeg vil sette meg mål. Mål som jeg vet er realistiske å nå for denne mnd og dette skal jeg jobbe hardt for å klare. Det gir jo også en så fantastisk mestringsfølelse i etterkant.

4. Jeg vil få unna flere julegaver. Jeg har allerede begynt på julegaveshoppingen og er faktisk ferdig med ganske mange, klapp på skulderen til meg!! Jeg tenkte som så: hvis jeg starter tidlig med julegavehandelen så kan det være jeg sitter igjen med en krone eller to når desember er over. Er det noe jeg synes er det kjedeligste på jord, så er det å gå rundt å være gjerrig på pengene fordi jeg nesten ikke har nok igjen når slutten av mnd nærmer seg.

5. Jeg vil stå opp tidlig og legge meg tidlig. Dette skjer jo ALDRI!! Jeg er alt for dårlig på det, uansett om jeg vet at jeg skal stå opp kl 02:00 for å jobbe tidligvak, så kan jeg legge meg to timer før. Skjønner jo nå hvorfor jeg har vondt i kropp og sjel. Neida, men dette bør jo faktisk være veldig enkelt, eller det er enkelt. Det handler vel bare om å komme inn i en fast rutine hvor man tar litt kontroll over seg selv. Tror rett og slett jeg bare er mest kreativ og effektiv om natten.

6. Jeg vil reise så mye jeg kan til kjæresten min. Herregud som jeg kjenner på savnet nå, har ikke sett han på snart én mnd. Om to uker skal jeg reise til Kristiansand igjen, da skal vi i 30års lag. Gleder meg veldig til det, har også tenkt til å være der en liten uke(hvis det funker med jobb). Poenget mitt på dette punktet var egt at jeg ville reise ned flere ganger enn én gang denne mnd, hehe!!

7. Jeg vil bli flinkere til å sette på "ikke forstyrr" modus på telefonen. Dette har jeg testet ut et par ganger og det føles sååå godt. Jeg tror rett og slett man går inn i en dypere søvn når hjernen vet at telefonen ikke forstyrrer. Jeg er litt dårlig på det, må ærlig innrømme det. Hver morgen når jeg våkner og ikke har det på, så blir jeg vekket av en eller annen varsel. De gangene jeg har hatt på "ikke forstyrr" så har jeg sovet som en liten baby, Anbefales!!

8. Jeg skal investere i noen superflotte og varme vintersko. Jeg har allerede funnet de perfekte skoene jeg vil har for vinteren, de er så utrolig stilige, skal vise dere de ved en senere anledning. I alle fall så har jeg ALDRI hatt ordentlige vintersko og det er skikkelig dumt. Jeg fryser alltid på føttene og ikke nok med det, jeg ender alltid opp med både urinveisinfeksjon og bihulebettenelse. Standard meg, lærer aldri.

9. Sende bilen på service. Fy fader ass!! jeg trodde aldri det skulle være så dyrt med bil, egt er det ikke så dyrt helt til servicen kommer og helt til mars mnd begynner og årsavgiften sniker seg sakte, men sikkert innpå. Denne mnd skal jeg prøve å prioritere litt service på bilen min. Det må gjennomføres før jeg selger den, handler vel bare om å prioritere på den rette måten.

10. Sist men ikke minst: Gi spotifylistene mine en real detox!! Ingenting er som god musikk på ørene, jeg skal snart selge bilen, da blir det erstattet med mndskort på ruterbussen. For å ikke gå inn i en dyp sorg etter å ha solgt bilen og for at jeg må begynne med kollektivt igjen, så er det viktig med noe god musikk på ørene.

//Bildene er tatt fra pinterest

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

SHOOTING

Endelig kom bildene fra sommerens shoot! herregud å lenge jeg har ventet på disse, endelig kan jeg dele de med dere. I dag har jeg vært på en ny shoot, litt mer høstbilder enn disse. Og de kommer ut på bloggen ila denne uken! gleder meg til å vise dere de fine høstfargene.


BYMIOMOE.COM

Ha en finfin mandags kveld!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Denne uken skal jeg:

Bli mer kreativ, komme ordentlig inn i bloggen og jobbe skikkelig med den. Bloggen gir meg så mye og jeg føler meg så mange kilo lettere etter jeg har vært inne å skrevet litt. Synes det er godt å få ut tankene mine uansett hva det måtte handle om.

Bli flinkere til å skrive ferdig innlegg dagen eller noen dager før den egt skal postes, dette gjør jo at jeg slipper å ha det hengende over meg når jeg feks er sliten etter jobb og egt ikke orker å gjøre annet enn å finne frem pc'en og Netflix.

Jobbe så mye overtid jeg bare orker, jeg sparer nemlig til noe stort, dette skal jeg skrive ett eget innlegg om snart.

Jeg skal renske hele skapet mitt, finne ut hva jeg skal ha og ikke ha. Deretter oppdatere tise(@hannegus), ganske sikker på at det er veldig mye som kommer ut på den profilen i kveld, stay tuned!

Prøve å komme meg på trening, jeg har nemlig sjekket ut yoga tilbudet her i bygda og tenkte kanskje jeg skulle prøve meg på det. Jeg er så stiv og støl i alle mulige muskler og ledd, kan ikke huske sist gang jeg trente, det er faktisk ganske pinlig, haha!!

Skaffe meg tidenes beste høstgenser, skikkelig god og varm strikkagenser, det er det beste jeg vet med høsten, alle disse fine fargene og ikke minst alle de vakre klærne!! Jeg elsker høsten.

Være sammen med venninner, ta initiativ til å gjøre noe, helst uten at det må koste penger(jeg er jo på spar'ern).

Kjøpe meg ett klesstativ, jeg har så alt for mye klær og nå trenger jeg rett og slett ett klesstativ til å henge klærne som ikke får plass til i skapet.

Reise til Kristiansand på lørdag. Her skal jeg besøke kjæresten min, vi er nemlig invitert i 30årslag til tanta hans, gleder meg så masse. Har ikke sett han på lenge, tipper jeg blir en ukes tid hos han denne gangen.

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

God morgen dere!!
Denne helgen gikk jo så alt for fort, og denne uken har jeg stappfull agenda. Heldigvis har jeg fri i dag og har ingen planer. Fra og med i morgen skal jeg jobbe hver dag frem til lørdag, er vel bare å forberede seg psykisk på det. Forrige uke tok jeg en spontan tur til Lofoten. Sjekket værmeldingen her VS Lofoten og tenkte "jeg stikker". Så jeg bestilte flybilletter og kunne ikke bedt om noen finere dager. Vi hadde 17 grader og strålende sol alle tre dagene vi var der, det var virkelig godt for sjela !!

Lofoten

Ha en fin Mandag!

Likes

Comments

Nuxe hulie prodigieuse dry oil

Dette er en absolutt favoritt hos meg. Jeg har vært veldig mye i solen denne sommeren og virkelig fått tørre tupper. Denne oljen bruker jeg etter jeg har dusjet, påfører den i vått hår og lar den trekke inn samtidig som håret lufttørker. Jeg har fått så godt og mykt hår etter at jeg har brukt den, anbefales!!


//Reklame

  • 55 Lesere

Likes

Comments

Laura bellariva & By Malene Birger

WEARINGS
SKINNJAKKE - BIKBOK
GENSER - NELLY
BUKSE - DIESEL
BELTE - BIANCO
SKO - LAURA BELLARIVA

  • 56 Lesere

Likes

Comments

TRAVELING

Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen. Tenkte derfor å oppdatere dere litt på hvordan sommerferien min har vært ettersom det begynner å gå mot mørkere tider og høst. I sommer har jeg reist mye. Har blant annet hatt to sydenferier + to sørlandsferier.

Gran canaria

Det var så herlig å være tilbake på øya! Da jeg gikk på ungdomsskolen flyttet jeg nemlig ned hit. Kjente det var godt å være tilbake igjen å møte kjente + å slikke litt sol. Jeg reiste ned sammen med min fostersøster som vi nylig har fått inn i vår familie, det var en fin måte å bli kjent med hverandre på en annerledes måte. Vi storkoste oss.

HVAR

To uker senere dro jeg til Hvar sammen med ei venninne. Det var så utrolig fint der. Har vært der en gang tidligere, hadde nesten glemt hvor vakkert det var. Vi leide scooter og kjørte så og si rundt hele øya. Absolutt ett feriested å anbefale, det er så mange skjulte perler og en fantastisk øy å oppleve.

SØRLANDET OG PREIKESTOLEN

Nå tror jeg på at det folk sier om Norge er sant! - Det MÅ oppleves. Fy søren så lekkert det er i landet vårt. Jeg pakket sekken og tok turen ned til Kristiansand for å besøke kjæresten min. Vi hadde planene klare og skulle til Preikestolen. Litt uheldig med været, men FOR en tur!!

Etter Preikestolen var besteget tok vi turen til Stavanger, hvor vi sjekket inn på hotell og koste oss skikkelig. Deretter gikk turen hjemover til Kristiansand hvor vi tok et lite pitstop innom Lindesnes fyr. Skal si vi har fått utforsket litt av det Norge har å by på.

Jeg er veldig fornøyd med min sommerferie og håper dere også har hatt en fin sommer!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

God søndag kveld!! Fy søren nå var det lenge siden sist, og mye har skjedd siden da. Jeg har vært på ferie, fått en fostersøster, vi har kjøpt leilighet og jeg har fått ny jobb. Nå har jeg hatt arbeidshelg og det er på tide med to fridager. Det skal bli så deilig. I morgen skal jeg i møte med Kilroy + på ett nytt jobbintervju, spennende å se hva som skal skje de neste mnd.

Genser// Holzweiler - skjørt//H&M - Sko // Birkenstock

Likes

Comments

HOME, INSPO, HVERDAG, TRAVELING

Flytte hjem til Oslo
Nå som ting har blitt som det har blitt og jeg og kjæresen min har valgt å gå hver vår vei, er det godt å ha noe positivt å se frem til. Jeg har fine ting å se frem til når jeg flytter hjem til Oslo. Min beste venninne flytter fra Bodø og kommer endelig hjem, jeg har søkt ny jobb og venter på et forhåpentligvis bra svar. Jeg, mamma og pappa flytter også inn i en splitter ny leilighet som de har kjøpt, den ligger helt ved vannet og blir skikkelig fin.

Sommerferie
Jeg og ei veldig god venninne skal reise til Bali i sommer. Det gleder jeg meg ekstremt mye til. Har vært der en gang da jeg var liten, og ser veldig frem til skikkelig feire sammen med ei god venninne.

Familietid
Nå som jeg har bodd i Kristiansand har det ikke vært tid til så mye familie, det får jeg jo nå som jeg flytter hjem. Har fire små søte tantebarn og jeg savner de hver eneste dag når jeg sitter her i Kristiansand. Savner så klart søsknene mine og mamma og pappa også.

Nye muligheter
Etter bruddet tenkte jeg ofte på at "nå kommer jeg til å sitte fast og være knust resten av livet", men så har jeg prøvd å skru det om til positive tanker. Ja, det var absolutt det beste for både meg og han, men det er sårt, det jeg har prøvd å tenke er at det åpner seg nye muligheter og man får gjort mange ting som man slipper å være to for.

Kommenter gjerne hva dere ser frem til! ha en superfin dag.

Likes

Comments

FASHION, STYLE, INSPO, PHOTO
J.Lindeberg jeans/birdy tee

God formiddag! tenkte å vise dere mine siste nyheter og jeg er totalt forelsket. J.lindeberg har kommet med nye jeans som jeg har fått lov til å prøve. Det er de beste buksene jeg har hatt, utrolig gode på. Buksen kom i tre farger, jeg valgte denne vasken først og fremst fordi jeg savnet en lys bukse i klesskapet, men også fordi det går mot lysere tider og da passer det perfekt. Og for å ikke glemme t-skjorten, helt rå eller hva ?

Likes

Comments

Jeg har alltid vært veldig glad i musikk, hører på musikk omtrent hele tiden og det gir meg så mye glede, selv på en skikkelig dårlig dag. Denne uken har jeg hatt skikkelig glede av musikken og derfor ville jeg dele de jeg har hørt på mest med dere. Har fått litt "dilla" på sanger som er dype og veldig meningsfulle, kanskje noe man kan kjenne seg litt igjen i.


I was here - Beyonce // Fyyy!! denne er bare helt nydelig, elsker denne sangen. Hun er så utrolig flink til å legge ved følelser i stemmen, love it!

Holy War - Alicia Keys // Får skikkelig godfølelse når jeg hører på denne, minner meg litt om en eller annen gammel sang, klarer ikke helt å finne ut hva jeg sikter til, men helt klart en av mine favorittsanger nå for tiden.

Just like a child - James Morrison // Denne er bare finfinfin, skikkelig behagelig å høre på.

Hear you sing - Ylva Olaisen // The stream stjerna fra Kristiansand. Helt rå sangstemme, say no more!!!

Falter - Ylva Olaisen // Falt pladask for denne låten med en gang jeg hørte den!

Breathe - Emelie Hollow // Enda en stjerne fra The stream. Hun har så behagelig stemme, samtidig som den er veldig spesiell. Digger hennes egenskrevne låter.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God lørdag alle sammen!
Denne helgen har jeg frihelg og skal nyte det. Har vært så mye jobb i det siste og synes jeg fortjener å slappe av litt. Lørdagen skal jeg bare bruke til å slappe av sammen med min kjære samboer. I morgen skal vi se på Vipers-Rælingen spille håndballkamp. Bestevenninna mi fra Oslo spiller nemlig på Rælingen, derfor blir det ekstra gøy.


elsker å se etter inspirasjon på fridagene mine, har laget et helt album med forskjellige bilder jeg synes er inspirerende og kanskje jeg får bruk for det i fremtiden?. Er i alle fall mye som er fristende å ha selv.

Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments

ååå så trist det var å si hadet til tantes skjønninger! På søndag kom nemlig storesøsteren min fra Oslo på besøk med sine to fine barn. De ble helt til Torsdag kveld og på de korte dagene rakk vi utrolig mye koselig. Jeg bare elsker å være med tantebarnene mine, det gir så mye glede og jeg kan nesten ikke vente til jeg får mine egne. Nå er det helg og gjett om jeg skal slappe av med kjæresten min og bare nyte de fridagene vi har sammen.


Likes

Comments

God morgen! Det er søndag, alle vet jo hva det betyr: slappe av, slappe av og slappe av. Dette gjelder ikke for meg i dag tydeligvis, haha! i går dro jeg på jobb akkurat som andre dager, det var oppholdsvær og ja, en helt vanlig dag. Da jeg var ferdig på jobb møtte synet mitt SNØ, bare masse snø! bilen var helt nedgravd og jeg har sommerdekk på bilen.

Så jeg ringte kjæresten min i panikk og lurte på hva i alle dager jeg skulle gjøre, og hvordan jeg skulle komme meg hjem!! Kunne jo tatt bussen, men det er ikke akkurat så veldig fristende å sette seg på buss når man er sliten etter en hel arbeidsdag. Så det endte med at jeg tok bilen, kjørte på sommerdekk i skikkelig snøvær og dårlig sikt(noe av det skumleste jeg har gjort i hele mitt liv). Var lykkelig da jeg var trygt hjemme. Man lærer av sine feil, er det ikke det man sier? neste år skal jeg i alle fall være tidlig ute med skifting av dekk, hehe!

Så.. min søndag skal bestå av skifting av dekk på bilen ute i snøværet, for ett slit.
​Håper dere andre får en finfin søndag.

Likes

Comments

God kveld! Jeg sitter klistra til telefonen å ser på inspirasjon på nett. Kan ikke vente til jeg får kjøpt meg min egen leilighet og ikke minst til jeg kan innrede den selv. Er så utrolig mye fint interiør nå, spesielt fine ting fra danskene! Er dere ikke enig?

Ha en superfin fredagskveld!

Likes

Comments

Subscribe