WHAT'S IN MY TRAVEL BAG | Carry-On Essentials

Hei! Jeg er tilbake i Bergen etter en kjempefin langhelg i Polen hvor jeg koste meg glugg ihjel med gode venninner. More on that later. I mellomtiden kan jeg jo skryte på meg at jeg har blitt ganske så reisevant med årene, og jeg vet med andre ord hva som er viktig å pakke med i håndbagasjen, og hva som kanskje ikke er fullt så nødvendig.

· · · · · · ·

1. Først og fremst: skal du på en lengre flyreise er nakkepute, sovemaske og caps et absolutt must. En myk og god nakkepute gir god støtte hode hvis du ikke er så heldig å ha vindusplassen, og kan redde flere timer med søvn på flyet. Jeg bruker også en sovemaske og/eller en caps trukket godt ned forran ansiktet for å skjerme mot lyset i kabinen. Som Drake sier "out like a light, hehe.

2. Antibac-wipes. Yes, på lengre flyturer er jeg hun som tørker over overflater med antibacwipes før avgang. Jeg vil ikke kalle meg en germofobe, men tanken på den resirkulerte luften som er på flyet og alle bakteriebombene på flyplassen som folk drar meg seg inn på selve flyet får meg til å grøsse. Jeg går alltid over underholdningsskjermen, serveringsbrettet og den lille knotten som holder brettet oppreist. Hvor mange ganger har du ikke blitt syk etter en lengre flyreise? Bedre føre av tenker nå jeg.

3.Lag-på-lag er key da det fort kan bli kjølig i kabinen under flyturen, mens det koker både før take-off og etter landing. Da er det greit å kunne åpne en åpne en cardigan eller ta av et lag uten å sitte i bare t-skjorten. Pleddene man kan kjøpe på langdistanse fly er ikke mye å skryte av, og de er som regel veldig overpriset.

4. Snacks! Jeg har alltid et par proteinbarer i vesken i tilfelle det blir forsinkelser eller andre grunner til at reisen tar lengre tid en planlagt. I tillegg liker jeg å ha en type frukt i vesken, samt noe godt å tygge på hvis søtsuget melder seg.

5.En god bok, et magazin, eller en serie på iPaden får tiden til å gå.

6. Beauty essentials: leppepomade, håndkrem, facial mist spray. Luften inne på fly er ekstremt tørr så fukt er et viktig nøkkelord her. I tillegg har jeg også et lite emergency kit som består av plaster, kleenex, bind/tampong, ekstra hørepropper og universalkrem.Andre ting som er viktig å ha med i håndvesken: Pass, mobil + lader, flybilletter, høretelefoner, lommebok.

Liker

Kommentarer

Den perfekte helgefrokosten

Hei Hei og god lørdags morgen!
I dag kommer jeg til dere med en oppskrift som vil ta helgefrokosten til nye høyder, nemlig French Toast, eller arme riddere som det vist nok heter på norsk. En søt og deilig rett som passer likte bra til dessert som frokost og lunsj.

· YOU NEED ·

2 brødskiver
1 egg
En dæsj melk
En dæsj vaniljesukker
kanel


· HOW TO DO IT ·

Pisk sammen egg, melk, vaniljesukker og kanel i et fat eller en lav skål. Vend brødskivene i eggeblandingen og stek i smør på middels varme til de blir gylne. Topp med syltetøy, friske bær og dryss over melis.

• • • • • •

Du kan enkelt lage en sunnere versjon ved å gjøre noen små endringer som å bytte ut vaniljesukker mot sukrin, droppe melisen og toppe med sukkerfritt syltetøy og cottage cheese. Bruker du loffskiver kan disse byttes mot havrebrød eller andre typer grovbrød.

Liker

Kommentarer

Serietips til helgen

Tjo’hei så var helgen er endelig her! For meg er det å krype opp i godkroken med joggisen på, en stor skål popcorn i fanget og en god serie rullende på tv-en, rett og slett oppskriften på en perfekt fredagskveld hjemme. Sett stemningen med dempet belysning, levende stearinlys og nyt et glass med noe godt.


YOU.
Penn Badgley, bedre kjent som Dan i Gossip Girl, er tilbake i en mørk spenningsserie i rollen som den creepy sjarmerende stalkeren Joe Goldberg. To sesonger er tilgjengelig på netflix, og en tredje sesong er bekreftet for 2021.
Neste gang noen spør hva du ser på; "
im watching you". 👻


CHEER.
Cheer en dokuserie som følger cheerleadinglaget på Navarro Comunity College i Texas. I serien blir vi kjent med den knallharde treneren Monica Aldama, og resten av laget som har vunnet ikke mindre enn 14 national championships siden 2000. Det høres kanskje ikke så veldig spennende ut for folk som ikke interesserer seg for cheerleading, men serien kommer til å overraske og du vil garantert felle noen tårer. Flere kjendiser som Chrissy Teigen og Reese Witherspoon har lagt sin elsk på serien allerede. Jeg fikk et skikkelig savn når jeg hele tiden mimret tilbake til de gøye tidene med laget når jeg selv drev med cheerleading. Anbefaler serien på det varmeste. Sesong en er tilgjengelig på netflix nå.


HOW TO GET AWAY WITH MURDER
Annalise Keating, forsvarsadvokat og professor på prestisjetunge Philadelphia University, underviser en gruppe lovende jusstudenter. Deres liv endrer seg imidlertid når de selv blir viklet inn i en drapssak.
I know, jeg er litt late to the party med denne serien, men jeg er helt hektet etter at en venninne tipset om den for ikke lenge siden. Her er det spenning fra første episode! Det er til sammen 6 sesonger, og de første 5 kan sees på netflix nå.

Del gjerne dine favorittserier

Liker

Kommentarer