craving pancackes


Jeg har alltid likt å lage mat og prøve nye spennende oppskrifter, men disse bananpannekakene kommer jeg aldri til å gå lei. Pannekakene er super enkle å lage med ingredienser de fleste har i hus til enhver tid, og de kan nytes med verdens beste samvittighet.
Perfekt til søndagsfrokosten, som påfyll etter en treningsøkt eller som et mellommåltid.

· YOU NEED ·

INGREDIENSER TIL OPPSKRIFTEN

2 bananer
2dl lettkokte havregryn
1dl melk - jeg brukte mandelmelk
1ts bakepulver
2 egg
1ts vaniljesukker


· HOW TO DO IT ·

FREMGANGSMÅTE OPPSKRIFTEN

Ha alle ingrediensene i en bolle og bruk en stavmikser til å mose alt sammen til en jevn røre. Du kan også bruke en gaffel til å mose bananen hvis du ikke har stavmikser eller blender. Stek røren i litt smør, i ønsket størrelse, i en stekepanne på medium varme.

Topp pannekakene med friske eller fryste bær, honning, peanøttsmør, whatever your little heart desires. Her er det bare fantasien som setter grenser. Enjoy!

Liker

Kommentarer

My favorite everyday jewlery

Jeg er utrolig glad i smykkene mine, og er veldig trofast til noen få favoritter som jeg holder fast ved i hverdagen. Jeg elsker å stacke ringer og øredobber, men det er noe ting som gullarmbåndet, gullringen jeg fikk til konfirmasjonen og klokken min, jeg aldri går ut døren uten.
De fleste smykkene, ringene og øredobbene har jeg hatt i årevis. Det er klassiske kvalitets smykker som er enkle men samtidig spesielle nok til å være et blikkfang, som et smykke skal være. ✨ Smykket med firkløver er min good luck charm og er fra Jennifer Zeuner Jewlery. D
et har jeg fått utrolig mange fine komplementer på gjennom årene. Den lille diamanten setter virkelig prikken over i'en. So cute!

Liker

Kommentarer

REPOST: Vlog- New York City Room Tour

Dette innlegget er en repost fra min andre blogg som jeg skrev da jeg bodde i New York i fjor.
____________________________________________________________________________________________

God fredag! I dag tenkte jeg å dele en aldri så liten video fra rommet mitt i New York. Rommet ser kanskje lite ut i filmen, men etter New York standard regnes det faktisk som stort. Jeg er også superheldig som har to store vinduer og en helt fantastisk utsikt å våkne til hver dag. Nabolaget jeg bor i er Financial District som ligger helt nede på lower Manhattan i en såkalt luxury building, som vil si at vi har doorman, gym, rooftop, mailservice osv. Jeg er super fornøyd med leiligheten og ikke minst det koselige rommet mitt. PS, dette er den første videoen jeg noen gang har redigert, så dere må unnskylde amatørnivået. 😊

ENJOY!

. . . . . . . . . . . . . . . . .


Liker

Kommentarer