Sverige under jul

För några dagar sedan bokade jag biljetter hem till Sverige under jul. Jag stannar i ca 2 veckor hemma och det kändes helt rätt faktiskt. Innan jag åkte så tvekade jag, men jag vet att det är tillsammans med mina vänner och familj hemma som jag vill fira i vanlig ordning.

Kan nog vara på både gott och ont att åka hem under en vistelse såhär. Det positiva är att man får träffa all igen så att tidsspannet inte blir så stort från början. De negativa är att man kanske har svårt för att komma tillbaka till Paris efteråt. Men förhoppningsvis kommer det kännas roligt att spendera våren i Paris.

Alla bilder ovan är från min snapchat och sträcker sig ända bort till 2017. Jag minns varje bild så tydligt!! Perioden då jag började jobba på Liseberg, eller när jag gick på bäckäng fortfarande och till och med perioden då jag började komvux samt hornbach. Det där jäkla basåret haha..

Höst och vinter i Sverige är världens mysigaste!! Är så glad över att jag får uppleva en del av den där samt en del av det här i Paris.

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Men där är ju jaaag😍 längtar tills du kommer hem❤️nouw.com/amandawibergs
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229